komandor

Temat dostępny też na forum: Morena
Ja absolutnie polecam firme Komandor a szczegolnie polecam montarzyste pana Slawomira Sliwinskiego.Dla mnie pelen profesjonalizm i jestem po montarzu zachwycona .Jest to pan ktory wie co robi i robi to perfekcyjnie.Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: komandor

_żden_ z Komandorów ani Indeco nie było w stanie zrobić u nas zabudowy - ponieważ mają tylko takie a nie inne mocowania :/

nieststy są to tylko sztampowe/podstawowe realiazcje/rozwiązania
a kiedy trzeba zrobić cokolwiek poza standard - to pozostaje szukanie 'rzeźbiarza' (stolarza), mimo że większość konstrukcji jest standardowa

Brak renomowanych wytwórców mebli na zamówienie, robiących coś po fachu - a nie jedynie montaż 'prostopadłościanów' na plastikowe klocki (bardzo brzydkie na dodatek (i upośledzajace miejsce w mniejszych półkach)).

Zarówno też elementów doszafowych nie mieli wiele w Komandorze (jak orbiliśmy kuchnię to firma miała katalogi rónych firm i np cargo itp można było takie/owakie. droższe/tańsze, mniej/bardziej wypasione.

Zabudowy meblowe nie doszły nieststy do tej ewlocji do kuchnie. (nie wiem, może nawet właśnie to jest problem z monopolu Kamandorów na rynku...). Oklein też nie mieli aż takiej palety jak użyczyliśmy w firmach z kuchniami.

Jednym słowem - my nie zostaliśmy fanami Komandora.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: komandor

Można byłoby zrobić ale.....
może wyjaśnię
1 dojazd pomiar "bezpłatny" dla pana :) ten co przyjedzie pokrywa Go z własnej kieszeni -Jak ma zrobić prostą szafę jest zadowolony bo zarobi i nie popełni błędu a za to płaci ten Pan co przyjedzie .Mógłby zrobić u pana wymarzoną szafę ...ale po co ? skoro program projektowy ma błędy ? czyli sprawdzanie ,obliczanie kombinowanie aby Pan był zadowolony gdy jednak nóżka się powinie na prostym wymiarze za całość zapłaci projektant :) ma Pan odpowiedz dlaczego nie można ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (45 odpowiedzi)

Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy armaturę łazienkową...

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...