koperty - gdzie??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, czy wiecie, gdzie w Trójmieście można kupić koperty - ale nie zwykłe, białe, ale w innych kolorach (np. kremowe) i nietypowych wymiarach? Zaproszenia produkujemy samodzielnie, więc mamy problem z kopertami właśnie... Podpowiedzcie, jeśli wiecie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: koperty - gdzie??

w papierniczych:)
ja akurat widziałam w centrum Gdyni, w sklepie dla plastyków..

Jest taka hurtownia (nie pamiętam nazwy) zaraz na przeciwko wejścia klubu Żak we Wrzeszczu. Tam mają koperty, papiery wizytowe itp. Polecam.

w papierniczym, niedaleko sklepu dla plastyków, jest dużo wyrobów firmy Cezex ;))

my też produkowaliśmy nasze zaproszonka samodzielnie i koperty też :) poszukiwaliśmy formatu 11x18 a takiego nigdzie nie mogliśmy dostać, więc kupiliśmy ryzę papieru w kolorze waniliowym i zrobiliśmy sami :) i nieskromnie powiem, że wyszły jak te kupne, ludzie nie chcieli wierzyć, że były robione przez nas :)

Nacheba, masz na myśli sklep dla plastyków w Gdyni czy we Wrzeszczu?
Klodinka, chciałabym, żeby sklepy papiernicze były taką prostą odpowiedzią - ale tam, gdzie pytałam dotąd, mieli tylko białe. A białe odpadają.
Warbuziak, musiałabyś jeszcze umieścić instrukcję wykonania - cały czas się zastanawiam, czy zaproszenia nie przerastają moich możliwości:) O kopertach nie wspominam nawet...:)
Dzięki, dziewczyny, za wszystkie namiary:)

w Gdyni, w Gdyni ;)) na Wadyslawa IV

ja również mówiłam o tym sklepie:))
widziałam tam kremowe i jakie tylko dusza zapragnie:)

a jaki format kopert potrzebujesz?? nie wiem czy uda się ze zwykłej kartki A4 zrobić taką kopertę jak chcesz. My zrobiliśmy szablonik, zaopatrzyliśmy się w wypisany długopis, linijkę nożyczki, nożyk i drewniana podkładkę na której cieliśmy kopertki :) nawet nie wiem jak zrobić instrukcję klejenia kopert :) to naprawdę proste :)

Gdzie mniej więcej jest ten sklep na Władysława IV??

jadac z Gdanska to jest na rogu po prawej stronie, za Pueblo. konczy sie ciag budynkow i zaczyna parking - na tylach tego parkingu jest sklep dla plastykow - maja tez kolorowe koperty i rozne papiery - a na rogu Wladka IV jest sklep "wszystko dla ucznia" i tam jest bardzo duzo papierow, kopert itp (wiekszy niz w sklepie dla plastykow).

powiedzcie mi dziewczyny, czy takie wlasnorecznie stworzone zaproszenia wychodzą taniej od kupnych gotowców?
jeszcze się nie przymierzaliśmy do produkcji zaproszeń...

mnie się wydaje że wychodzi taniej, aczkolwiek z założenia robiliśmy sami i być może nie dotarłam do najtańszych źródeł gotowych zaproszeń
myślę że nasze samorobne zaproszenia już z kopertami wyszły około 2zł za szt.

Hejka
w naszym przypadku zaproszenia razem z kopertami wyjdą ponizej 1zł za sztukę. A do wykonania zaproszeń mielismy papir kremowy wkładka, na której drukowalismy zaproszenie, papier ozdobny, i arfię (chyba tak to się nazywa) - rodzaj wstążki + koperta.

to tani papier dostałaś
my kupowaliśmy A4 za 1.50 na pół czyli na 1 zaproszenie 70 gr... doliczając kopertę i tusz... no może faktycznie wyszło ciut ponad 1zł:))

Papier kupowałam w hurtowni cezex na Zaspie, ale patrzylismy też w jaconie na przymorzu - mają większy wybór niż w Cezexie, ale nam się akurat papier z cezexu spodobał. A ceny kształtowały się od 22zł do około 50zł za 25 sztuk A4

Witam,
A w którym miejscu mieszcza sie te sklepy na zaspie i na przymorzu??

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!