korekcja nosa

Mialam wykonywany zabieg korekcji nosa u dr Z. Z wynikow operacji nie jestem zadowolona!
Mialam operowana tkanke miekka, bez lamainia kosci..Koncowka nosa jest bardziej niesymetryczna niz przed zabiegiem...Na srodku nosa mam widoczna nierowna linie chrzastki..Bardzo ja widac:/ Teraz jestem w trakcie organizowania nastepnej operacji, oczywiscie u innego lekarza..Kosztuje mnie to dodatkowy stres..i oczywiscie pieniadze..
DApropos pieniedzy...kiedy doktor, kiedy dowiedzial sie o tym, ze pracuje za granica, podwyzszyl cene zabiegu...o jakis tysiac zlotych...A na konsultacji podal inna kwote..nie mialam juz wyjscia, bylam w szpitalu, gotowa do zabiegu..
Generalnie nie polecam...Moze doktor umie robic zabieg powiekszania piersi, bo widze, ze wiekszosc komentarzy pozytywna..ale korekcja nosa to niestety nie jego specjalnosc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: korekcja nosa

Witam.trzy lata temu mialam operacje nosa u doktora zdzitowieckiego,nie jestem zadowolona z efektów tej operacji. Obecnie szukam osoby ktora ma taki sam problem jak ja,szukam innego doktora.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej.Ja miałam w Marcu 2010 reoperacje nosa w szpitalu w Gdyni..i też jakoś nie jestem zadowolona..Narazie czekam aż troche opuchlizan zejdzie..
pozdrawiam.

witam.Trzy lata temu też miałam operację nosa u doktora zdzitowieckiego i też nie jestem zadowolona.Możesz mi napsać gdzie i do jakiego lekarza się wybierasz.

operacja powiek to tez nie specjalnosc tego lekarz,mialam byc "piekna",a jestem z lekka oszpecona,z cala odpowiedzialnoscia nie polecam!!!!:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mialam operacje nosa u dr Zdzitowieckiego 3 lata temu w szpitalu w Gdansku.Moj nos byl napuchniety przez pare dni po operacji ale to normalne.Teraz mam piekny nos o jakim marzylam! Opieka byla wspaniala . Tez mieszkam za granica i jakos to nie wplynelo na nowa cene zabiegu!! Jak najbardziej polecam! ,ale to i tak kazdego indywidualna decyzja.