korki

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta
Suwak...hymmm...większość wie, że ten pas się kończy bo od 2 lat jeżdżą tą samą droga. Żeby nie stać w korku wciskają się...bo to na suwak...Jaka jest sprawiedliwość dla kierowcy, który stoi na tym pasie od 10 min (min. zjazd na Słowackiego - okolice Niedźwiednika). Każdy wymusza tam pierwszeństwo-byle na hama... Zgodzę się, że suwak ma prawo bytu gdy nie ma korków. Niestety gdy są jest to niesprawiedliwe i nieuczciwe....zresztą jak wszystko w tym kraju-STANDARD!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: korki

To się właśnie nazywa ograniczenie umysłowe. Dlatego właśnie u nas jeszcze długo nie będzie się jeździło na suwak. Suwak nie jest potrzebny kiedy nie ma korka. Suwak ma ułatwić i usprawnić poruszanie się w korku. A jak jesteś taka/ki sfrustrowana/ny dziesięciominutowym staniem to proponuję pojechać pasem który się kończy i przed jego końcem wjechać na suwak na pas biegnący dalej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie kupić auto? (5 odpowiedzi)

Nadeszła pora na zmianę auta. Przeczytałem fora, opinie itd. Wszyscy odradzaja komisy, handlarzy,...

Wynajem długoterminowy czy leasing? (32 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (24 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...