kościół w Bojanie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś z Was miał ślub w kościele Św Jadwigi Królowej Polski w Bojanie?Interesuje mnie oprawa muzyczna ceremonii.Czy organista zgadza się na muzyków z zewnątrz, czy jest z tym problem?W najbliższym czasie czeka mnie rozmowa na ten temat i chcę się odpowiednio nastawić.Z góry dziekuję za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kościół w Bojanie

moja kumpela miala tam slub w czerwcu i miala specjalny chor kilkuosobowy w miejscu organisty, takze chyba nie ma problemu z tym

Wynajecie choru nie oznacza rezygnacji z organisty, natomiat wynajecie zespolu raczej tak.Musze sie wybrac na rozmowe do proboszcza,chociaz umowilam sie z nim dopiero na kwiecien,mialam przyjsc z kompletem dokumentow:)Niestety nie zdawalam sobie sprawy, ze zespol bede musiala rezerwowac z takim wyprzedzeniem:)Tak na marginesie slubuje w czerwcu przyszlego roku

Hej! Ja tam planuję ślub w przyszłym roku, bo kościółek jest jak z bajki! Jeszcze nic nie wiem, bo najpierw muszę zdobyć pozwolenie ze swojej parafii na ślub w innym kościele. Także jak będziesz miała jakieś informacje to daj znać. Pozdrawiam

Ja tez nie jestem tamtejsza parafianka.Zarezerwowalam termin, bo wiem ze z pozwoleniem nie bedzie problemow.Martwi mnie tylko oprawa,nie znam tego organisty i nie wiem jakie zwyczaje panuja w tym kosciele.Mam juz upatrzony zespol ktory oferuje pelna oprawe ceremonii (z czesciami stalymi wlacznie), bardzo mi na nim zalezy.

Ewelinko powiedz jeszcze jaka dekoracje miala twoja kolezanka na slubie.Kosciol jest piekny , ale duzy

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (700 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Bojano (3 odpowiedzi)

Szczerze mówiąc samochody w większości słabe ale za taką cenę to i tak okazja , osobiście...

Bojano-NOWA GMINA, czyli fakty i czy warto (95 odpowiedzi)

Jeśli są jakieś błędy, to proszę o uwagi. Temat istotny, proszę o wzajemny szacunek w toku...