kosmetyczka poszukiwana!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny potrzebuję dobrej,sparwdzonej KOSMETYCZKI,na której nie zabnkrutuję oczywiscie. mieszkam w gdyni-dąbrowie,ale jak bedzie "dobra" to droga nie ma zanczenia-oczywiscie na terenie 3miasta! jako nastolatka miałam troche pryszczy i chciałabym wreszcie pozbyc sie tych starych przebarwień-a jest ku temu dobry powód-ślubik:)pewnie nie tylko mi przydadza sie te adresy-wiec prosze wpisujcie adresy i swoje spostrzerzenia z wizyt u kosmetyczek:)pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kosmetyczka poszukiwana!

Moge Ci polecic P.Kasie z salonu wlasnie na Dabrowie:)Ul.Waniliowa 6 nr tel 6299886.Jest bardzo delikatna w tym co robi.Chodze do niej bardzo czesto.To jest naprawde kosmetyczka z powolania.Cierpliwa,dokladna i na kazde pytanie odpowie, a prywatnie mozna sobie zrobic u niej pazurki i w blizszym kontakcie na niektore zabiegi mozna umawiac sie w domku.Naprawde bardzo polecam

dzieki:)

Hej dziewczyny, przeczytałam że jesteście z Dąbrowy - ja też :)
Dlatego pozwolę sobię zadać tu pytanie z zupełnie innej beczki.
Czy załatwiacie coś w naszej parafi u proboszcza - chodzi mi o protokół itp. I czy poradnie robicie u nas? No i wogóle czy ślub macie na Dąbrowie?

ja nie,poniewaz dopiero od soboty bede mieszkać na dabrowie oficjalnie-wczsniej mieszakałam w wynajetym,ale teraz we własnym-tym wielkim, niepasującym nowym bloku na skrzyzowaniu;)!ślub mam w kujaw.-pomor.-w rzodzinnym miescie!
a nauki przed nami i chcemy je robić w 3miescie!ze żródel wiem ze w orłowie warto robic-robiła tam jedna znajoma z dabrowy , ktora ma slub na dabrówce w czerwcu!4 spotaknia i cos tam w poradni-ale dosyc szybko i sprawnie:)pozdrawiam:)

birdka! napisał(a):

> ja nie,poniewaz dopiero od soboty bede mieszkać na dabrowie
> oficjalnie-wczsniej mieszakałam w wynajetym,ale teraz we
> własnym-tym wielkim, niepasującym nowym bloku na
> skrzyzowaniu;)

No to może pomachasz mi z okna :) My mieszkamy dokładnie na przeciwko tego bloku. Zasłonił nam widok i słońce.... Wprowadzacie się bardzo szybko, dopiero co zaczęły się odbiory mieszkań.

przeprowadzka w sobote-odbior dziś!co za emocje:)ten naprzeciwko blok tzn. po tej samej stronie rdestowej czy po tej stronie co biedronka? no to do zoabzcenia:) a może przy okzji znasz kosmetyczke?;)

Kosmetyczki niestety nie znam, bo chodzę sporadycznie. I jeszcze nie trafiłam na taką do której poszłąbym drugi raz. Ale spróbuję pójść do Pani z ul. Waniliowej.
A blok to ten ze szklanym, tytanikowatym bokiem :)
Tyle że jego pierwsza część - ta z ogromnym tarasem.

Pumka, ja mam ślub na Nagietkowej, na nauki chodzę do Orłowa, we wtorki na 18:30, a jako poradnictwo polecono mi Panią Ewę Sowińską tel. 664-60-45.

Rina napisał(a):

> Pumka, ja mam ślub na Nagietkowej, na nauki chodzę do Orłowa,
> we wtorki na 18:30, a jako poradnictwo polecono mi Panią Ewę
> Sowińską tel. 664-60-45.

Nauki już mamy. Zostało nam poradnictwo - i albo Pani nie ma w parafi, proboszcz telefonów poza godzinami urzędowania biura nie odbiera, w godzinach urzędwania mówi że nie ma czasu na udzielanie takich informacji przez telefon i już mnie ciarki przechodzą na myśl o spisywaniu protokołu u niego....
Też załatwiacie formalności z nim? Nie wiesz może ile sobie zażyczy? Bo za zgodę na ślub w innek parafi "5 dych się należy".
No i kiedy macie ślub?
I nie wiesz ile spotkań z poradnictwa jest z tą Panią?

Pumka, jak na razie to z proboszczem nie miałam większych probemów, może dlatego, że robę w swojej parafii i ksiądz się ogólnie cieszy;)

Planuję dać mu tak ok. 200 zł, bo ten kościół jest bardzo skromny i praktycznie wszystko będę musiała załatwiać sama tzn. kwiaty i ewentualnie dywan.

Z tą Panią są dwa lub jedno spotkanie, w zależności od tego, kiedy masz ślub. My mamy 17 czerwca;)

A my 10.06:) Tylko powiedz mi proszę jeszcze jedno, czy ta Pani z poradnictwa jest od nas z parafi czy z Orłowa? A jeśli z Orlowa to czy ksiądz nie robi problemów że z nie naszej parafi?
Z góry wielkie dzięki za odpowiedź

pumka ty chyba masz ślub razem z ta moja znajomą-ale jaja!

My mamy ślub w Św. Mikołaju w Gdańsku. Twoja znajoma też?

a myslałam, że na Dabrowie:(

proponuje panią Basią z Salno na ul. Grunwaldzkiej we Wrzeszczu. Rewelacja::)

salonu

hej niuniusia26!
Mogę prosić o dokładniejsze namiary salonu na grunwaldzkiej z panią Basią? Jestem z Gdańska i poszukuję kosmetyczki

Pumka, w naszej parafii nie ma nauk, także chyba do poradnictwa też nie powinni się czepiać.

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (8 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...