kosmetyczka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny czy macie jakies sprawdzone kosmetyczki - chodzi mi o osobe (salon) ktory wymaluje profesjonalnie ale tez niedrogo:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kosmetyczka

Witaj! Polecam Ci salon IGA .Ceny raczej należą do wyzszych niz do niższych ale to bardzo znany i profesjonalny zakład. Polecam Ci przede wszystkim makijarz ślubny, bomba!!! Rozmawiaj z właścicielkom pani Jadzia. pozdrawiam

Witaj!! Przypadkowo skasowałam wiadomość od Ciebie. Ceny dokładnej nie znam makijarzu bo osobiście nic za niego nie płaciłam ale przypuszczam że ok 120 zł. Robiłam sobie tez makijarz próbny. Najlepiej byś zadzwoniła do zakładu i sie dowiedziała ceny! Pozdrawiam

A przyjezdzaja do domu, czy trzeba jechac do zakladu?

Nie, nie przyjeżdza do domu

dzwonilam do IGI i sprawa wyglada tak: makijaz ksztaltuje sie na poziomie ok 100 zl i zazwyczaj nie maja metody robienia probnego makijazu:) To jest cena makijazu wykonanego w zakladie (zaklad czynny w sobote do 14)jezeli komus zalezy jezdza do domu ale doliczaja 50% wiecej:)
pozdrawiam

Witam!Jest salon na Dabrowie w Gdyni.Pracuje tam zreszta moja kolezanka i ze wszystkimi problemami chodze tylko do niej.Jest kosmetyczka a takze robi paznokcie akrylowe.Jesli bylabys zainteresowana moge przeslac Ci namiar do niej.Do salonu niestety nie mam numeru.Naprawde Jest swietna w tym co robi,ma mnostwo cierpliwosci ,odpowie na kazde pytanie i doradzi.POLECAM!!!!!!!!!

Poprosze serdecznie o kontakt. Dzieki!!!

BArdzo prosze o kontakt na maila ka81@tlen.pl pozdrawiam