kosmetyczka

hej szukam pracy jako kosmetyczka dosyc dlugi czas i naprawde jest ciezko sie gdzies dostac do salonu z malym doswiadczeniem ale gdzie te doswiaczenie zdobywac ??co myslicie o wlasnej dzialalnosci gospodarczej??osoba ktora nic nie przepracowala czy moze sie starac o zasilek dla bez robotynych lub o dofinansowanie do swojej dzialalnosci ?Przeszukalam juz wszytkie strony z ofertami pracy i bylam juz chyba w kazdym salonie w Gdansku i zadnego odzewu!
PS. Moze ktos slyszal gdzie potrzebuja moze kosmetyczki??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kosmetyczka

nie radze otwierac własnego salonu bez doswiadczenia... musisz byc konkurencyjna. Teraz mnostwo jest kursów kosmetycznych, szkół poliecalnych o tym kierunku itd... pamietaj ze w 1 kierunku licza sie jednak studia wyższe czyli kosmetologiczne... powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a skończyłaś jakieś kursy kosmetyczne lub szkołę?

ja rownież poszukuję pracy, doswiadczenie mam jako takie tzn. jestem po wielu kursach no i studiuje kosmetologie na 2 roku... to jak wysylam cv to dostaję odpowiedz ze zaciekawilo ich moje cv, i mam sie odezwac gdy bede po szkole..;/

zgłoś się do urzędu pracy, niech poszukają Ci stażu :) zdobędziesz i doświadczenie i kto wie, może zostaniesz tam dłużej :)

no właśnie zostanie dłużej w urzędzie...

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...