kosmetyczka+fryzjer

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Kochane,
we wrześniu slubuję, zaczynam już szukać profesjonalistów, którxzy wezmą się za moją buzię i za moje włosy.
pomóżcie znalezć kosmetyczkę, która moją naczynkową cerę poprowadzi dobrze, i fryzjerkę, której nie są obce!!!kręcone włosy. I która zrobi ślubną fryzurkę. mieszkam we wrzeszczu, ale z dojazdem nie powinno być problemu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kosmetyczka+fryzjer

czesc. wlasnie wrocilam od fryzjera. fryzura super. oczywiscie mam krecone wlosy (lekko podpiete do gory, reszta luzem) rewelacyjny efekt. Moja fryzjerka to Agnieszka z salonu fryzjerskiego naprzeciwko Puchatka. Polecam jak najbardziej. Jesli chodzi o makijaz - probny wyszedl przepieknie. nie wiem jak ona to zrobila ,ale oczy wygladaly tajemniczo :). wlasnie czekam na wizazystke (Malgosia 603572942). tylko pozostaje ubrac sie, na zdjecia i do kosciola :)

dzięki, to udanej zabawy:-)
Naprzeciwko puchatka chodzę, ale do Reni:-)
Co to makijażu: to właśnie ta wizażystka na którą czekasz,ci robi?
POZDR.

Tak. Zrobila mi przepiekny makijaz. Jeszcze lepszy niz probny. A zabawa sie udala i to bardzo. pzdr

a mnie sie probny od pani Malgosi nie podobal....wygladalam, jakbym miala plastik na twarzy...zero naturalnosci...okropienstwo....nie polecam, chyba, ze ktos lubi tapete na buzi...ja mam taka cere, ze podklad mi wcale nie potrzebny...no chyba, zeby sie nie swiecilo, ale troche, a nie "tona"
, jak w wykonaniu pani Malgosi....

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...