kosmetyki BanDi

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, czy używałyście kosmetyków tej firmy??Dobre??pozdr

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kosmetyki BanDi

profesjonalne,dobre, polecam

wczoraj polecała mi je kosmetyczka.....
a czego uzywałaś?

a jakie są ceny ???

to sa kosmetyki pielęgnacyjne czy do makijażu?poprosze więcej informacji bo mnie zaintrygowałyście dziewczęta:)

może jest stronka www ?

znalazłam

BanDi - Kosmetyki tworzone z pasją. Kosmetyki - linie ...BanDi - Wytwarzanie Artykułów Kosmetycznych. Kosmetyki, kosmetyki profesjonalne - produkcja kosmetyków.
www.bandi.com.pl/ - 22k - Kopia - Podobne strony

BanDi.Visal.pl-Sklep internetowy oferuje szeroką gamę kosmetyków ...Sklep oferuje kremy, mleczka, toniki, maseczki, peelingi, kosmetyki pielęgnacyjne.
www.bandi.visal.pl/ - 18k - Kopia - Podobne strony

wczoraj byłam u kosmetyczki i bardzo polecała tę firmę - podobno mają super kremy itd;-) No ale nie ma to jak opinie Forumek;-)))) Ceny jak patrzyłam - dość przystępne......no ale jaka jakość???;-)

Ceny ok + 11zl przesyłki ( jeśli się korzysta ze sklepu internetowego) - czy to się opłaca? Kurcze, czy one naprawdę są takie dobre?? Bo ja już nie wiem jakich kosmetyków mam stosować ??

ja mam ten sam problem;-) juz tylu próbowałam i nie mogę znaleźć tego "jedynego". poszykam dzisiaj po drogeriach i aptekach i zobaczę jak ceny wyglądają;-) 11zł dopłaty to zawsze trochę jest, tym bardziej że Bandi chyba nie jest najtańsza;-)

Może któraś z was doradzi jakiś krem, albo coś innego - ja mam ceRe ogólnie trądzikową, leczona ale nie wyleczona. W jednych miejscach jest sucha, w innych się świeci. Są kremy, które pewnie by mi pomogły, ale w składzie mają kwasy salicylowe, na które jestem uczulona :/ Z Vichy podobno nieskuteczne, inne są potwornie drogie. Teraz jestem na etapie - krem NIVEA VISAGE Matujący na dzień, a w nocy NIVEA SOFT Nawilżający+maść BENZACNE.

spróbuj la roche posay effaclar krem matujący-ja używam effaclar k złuszczający i moja cera sie poprawiła-super zmniejsza pory i poprawia kondycje skóry-jak zaczniesz używac nie przestaniesz powaznie-dla mnie rewelacja:)-troche kosztuja ale ja kupuje z allegro gdyz pakowanie fabryczne uniemozliwia "wepchniecia tam jakichkolwiek "zamiennikow"-podrób:) ,tyle ze nie mam nic na wypryski bo teraz mam tabletki od ktorych mi pojawiaja sie czasami takie duze pojedyncze:(a musze brac bo mam guza tarczycy:(

wiecej moge ci napisac na maila w doku jak bede:)jesli chcesz...mam sprawdzona osobe od ktorej kupuje te kosmetyki

Bardzo chętnie, poproszę:-) Najbardziej denerwuje mnie to, że na początku stosowania jakiegokolwiek kremu moja skóra musi się do niego przystosować - a dokładniej wysusza się. Po ok 2 tyg. jest ok.

Tak więc jak znajdziesz czas w domciu, to poproszę o maila.

Dzięki

Polecam na podrażnioną skóre kremy: Cutibaza, Clobaza, Dermabaza itp. Kupuje się je w aptece - koszt około 7-8 zł. Lecza doskonale i odświeżaja cere -najlepiej stosowac je na noc po demakijazu, poniewaz niektóre z nich sa bardzo tłuste - a to z racji podkladu na jakim sa robione.

a polecicice cos na pojedyncze duuze krostki?:(cos skutecznego

Polecam szmalec ze sloniny.Będziecie się blyszczaly jak karoseria ślubnego samochodu

kretynie ,proszę idź leczyć swoje frustracje życiowe oraz życiową nieporadność na innym forum typu"jestem żałosny nie mogę ze sobą wytzrymać"

Kretynie????
Spuście drogie panie powietrze bo wybuchniecie.
Wiecej uśmiechu !!!!!!!!!!!!!!!!!

tedik to ty też stosujesz kosmetyki BanDi??? Ojej...

Od dawna i zobaczta jak ja piknie wyglądam.
Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!