kosmetyki z AVONU

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy plecacie kuracje wyszczuplajaco-liftingujaca ANEW?? czy wart polecenia jest krem do bistu?? :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kosmetyki z AVONU

nie wiem jak wygląda sytuacja z kremem z seri Anew - troche droga. Ale jeśli chodzi o krem do biustu to z seri Avon Solutions jaet naprawde super, i nie jest to tylko moje zdanie, ale i paru koleżanek które miały przyjemność tego kremu używać. Pozdrawiam :))))

jak dla mnie kicha

a jesli chodzi o ten krem to tylko chciałam dodać, że jest super jeśli chodzi o pielągnacje biustu- ale napewno nie podniesie biustu niewiadomo jak :))))

wiesz, tak szczerze, to żadne kosmetyki same z siebie nie odchudzą,
czy to będzie Avon czy Vichy, czy Bóg wie co :)
niestety, są to kosmetyki wspomagające odchudzanie

ale jak pobiegasz, siłownia, czy aerobik,
do tego codzienny masaż ostrą gąbką pod prysznicem

to takie samo działanie będzie miała oliwka dla dzieci za 3 złote,
wiec nie ma sesu wydawać 100zł na krem, czy balsam

Witaj
nie poleceam avonu!!!
radze isc do kosmetyczki na zabiegi albo isc do emporium w gdansku i tam panie Ci doradza.
pozdrawiam

Uwazam ze najlepsza dieta to MŻ ( mało Żreć) + regularny sport chociazby cwiczenia przed snem.Kremy sa ok ale tylko same nic nie zdzialaja:)

Ja jestem konsultantką Avonu ale nie wciskam klientkom nic na siłę, takie kuracje może dają jakieś efekty ale nie wydaje mi się żeby działały cuda. Wydaje mi się że samo używanie kosmetyków np. odchudzających nic nie da - bo dodatkowo potrzebny jest ruch, ćwiczenia itp. Jeśli chodzi o ten fioletowy krem do biustu to szczerze mogę polecić bo sama go używam i już drugie opakowanie sobie kupiłam.

Ja używam regularnie krem na cellulit z AVONU - filotetowe opakowanie. Jestem bardzo zadowolona, ciało jest ujędrnione, pewnie znaczenie ma fakt, że regularnie staram się ćwiczyć z płytek pilates oraz jogę, w domu. Moim zdaniem bez ćwiczeń się nie da. Jeżeli krem z seri ANEW wydaje ci się zbyt drogi, to polecam poszukac go na allegro, są znacznie nizsze ceny niż u konsultantek.

wlasnie nie chodzi mi o odchudzenie tylko o utrzymanie linii,i ksztaltnego biustu.:-)wiem ze cwiczenia to podstawa...a te kosmetyki na allego rzeczywiscie duzo tansze:-)

nawilżać i ujędrniać mozna kremami jak najbardziej:)+ jakies nie za ciężkie hantle i ćwiczonka w domku sukcesywnie codziennie po 2-5 serii 20 min i efekt gwarantowany)po miesiącu super:)

rewelacja ten krem z avonu z serii anew. polecam.