krem na zime

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jaki krem polecacie dla dzieciaczków na zimę i wiatr??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: krem na zime

Zeszłej zimy miałam Hipp "na wiatr i niepogodę", a teraz kupiłam Nivea Baby "na każdą pogodę" - na mróz, wiatr itd. Moim zdaniem Nivea lepszy niż Hipp ;-). Bardziej tłusty, lepiej się rozprowadza.

ja sie właśnie nad Nivea zastanawiam i chyb kupie moja mała miała ostatnio strasznie suche policzki i smarowałam jej oliwkowym ziajii i jest leiej ale wole jakis dzieciowy

Ja tez mam nivee i jest ok:)

http://www.domzdrowia.pl/57849,dax-cosmetics-winter-care-zimowy-krem-ochrony-dla-dzieci-50-ml.html

o 6 miesiaca zycia
stosowalam go w zeszlym roku
bardzo fajny

A jaki skład ma ten Dax? Nie ma parabenów i konserwantów? Ja na to też zwracam uwagę.

2 zimy używaliśmy nivea na każdą pogodę i w tym roku też zamierzamy

ja używałam Nivea, Buebschen i Babydream
wszystkie fajne

my też przez 2 zimy używaliśmy Nivea :)

ogólnie trzymamy się kosmetyków tej firmy.

mi kremik przepisała dermatolog bo Majka gorzej reagowała na kremy odkad jest zimniej. Generalnie ten kremik w postaci masci robionej-ale jest pachnący i nie jest tłusty. Nie zawiera wody wiec mozna go stosowac na mrozy !! jest naparwde rewelacyjny (sama smarowałam nim ręce bo ostatnio ajkieś suche miałam)

W zeszłym roku miałam mustele coldcream, teraz mam penaten na wiatr i mróz. Oba super;)

Ja nie dawno założyłam wątek też o kremach na zimę i dziewczyny poleciały w nim krem Dermobaza i naprawdę jest super. Krem jest bezzapachowy (jak dla mnie), tłusty, super się smaruje nim buzię, nie ma parabenów ani wody. Do tego kosztuje niewiele. Mam też Mustele Cold Cream, który ładnie pachnie, łatwo się rozprowadza, niestety ma w składzie wodę. Trochę mnie ten krem rozczarował. Dlatego ja teraz smaruję buzię małemu tą Mustelą a jak skończy mi się ten krem będę używać Dermobazy.

Aqua stop ziołolek

Inne tematy z forum

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...