krokowa

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hej, co mozecie powiedziec o zamku w krokowej? bylam tam jako gosc i podobalo mi sie, ale jak to wyglada organizacyjnie? jakie macie wrazenia? a moze lepiej Bychowo albo Rzucewo? czy jakies inne fajne miejsca w okolicach? doradzcie cos:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: krokowa

musisz poszkuać w innych watkach. ja tam byłam bardzo mi się podoba ale dla mnie za daleko:(

Mamy tam wesele 29 kwietnia.Organizacja i obsługa na najwyższym poziomie.Odwiedziliśmy 10 lokali i tylko tam nie liczyła się kasa tylko najważniejsi byliśmy MY.Rezerwację robiliśmy rok temu i byliśmy tam tylko dwa razy.Kiedy wybraliśmy miejsce i drugi raz jak wybraliśmy menu i wszystko co związane z organizacją. Trzeci raz to będziemy już na naszym weselu.Szef kuchni oraz kierowniczka to pełen profesjonalizm i kultura.Nie mamy żadnego stresu związanego z jedzeniem, scenariuszem, obsługą, strojeniem sali itp. Mimo, iż nigdy nie byliśmy tam na weselu to jesteśmy przekonani, że wszystko będzie super.Szef kuchni wszystko doradza i nie naciska na najdroższe menu.Wszystko można dostosować do możliwości finansowych.Dzisiaj wiemy, iż koszt wesela w Krokowej będzie wyższy o około 2 tys, w stosunku do lokali w trójmieście.Za pełen luz warto wydać te pieniądze.Im bliżej naszego dnia tym bardziej jesteśmy spokojni o cały scenariusz.Polecamy, polecamy i jeszcze raz polecamy. Po naszym weselu możemy Ci napisać jak było.

dzieki za relacje i bardzo chetnie poczytam jak sie wszystko odbylo. A tymczasem najserdeczniejsze zyczenia i samych slonecznych wspolnych dni:)))

Dzieki bardzo i takze zyczymy wszystkiego najlepszego.Jesli podasz adres priv to moge Ci cos posłać jeszcze o Krokowej.

ja mam tam wesele 6 maja, byłam już wczesniej...i nie wyobrazam sobie, ze mogłabym miec w innym miejscu...dla mnie to miejsce jest idealne

dzieki za chec podzielenia sie informacjami Aniu:) jeslibys mogla to napisz mi cos wiecej w mailu- moj adres: gusiak25@o2.pl . jak orientacyjnie wygladaja koszty? czy robicie tez poprawiny? i czy zapewniacie Waszym gosciom nocleg w Krokowej? I ile on kosztuje? Z gory dzieki! Pozdrownienia dla Was:)))