krotkie włosy

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć dziewczyny! Potrzebuje pomocy, mam dosyc krótkie włosy( tzn do wysokości karku)
Nie widziałam zbyt dużo panien o takiej długości włosów wiec nie mam pojęcia jaka fryzure zrobic, a co za tym idzie, jaki założyc welon.Macie może jakieś propozycje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: krotkie włosy

polecam ci studio pola w gdansku tel 3029838 pracuje tam pani kasia ona zawsze super cos potrafi doradzic .szczerze polecam czesze mnie od trzech lat i jestem zadowolona . mi czesala wloski do slubu i to krotkie a goscie byli zadowoleni
polecam sprobowac

Wszystko zależy od tego jakie masz włosy czy kręcone czy proste i czy chciałabyś je upiąc czy tylko uczesać. Moja koleżanka, która też miała krótkie włosy po pierwsze zaczęła je zapuszczać i w dniu ślubu miala upiete do góry i kilka kosmyków- które były krótsze spuszczone na kark, we włosach były również róze co wygladało wspaniale. Możesz je również ładnie uczesać i to wystarczy. Zawsze każda fryzjerka proponuje próbne spotkanie i próbuje kilka fryzur, wiec napewno doradzi ci w czym bedzie ci najladniej i najlepiej sie utrzyma i welon i fryzura. Pozdrawiam :)))

http://republika.pl/krzysiek_kretowicz/index.html na tej str jest sliczna panna młoda i ma krotkie wlosy ladnie uczesane i dopasowany welon. Poszperaj po różnych zdjeciach slubnych na necie może cos ci sie spodoba. Powodzenia ak

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...