kryzys czterdziestolatka!

mam dość!!!! czy jest na tym świecie jeszcze ktoś normalny? zdradzona mężatka 37+, poszukuje kogoś z kim pogada, wyżali się, poczuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kryzys czterdziestolatka!

Cóż chcesz poczuć? ;))

żartować nie chcę, ale tak delikatnie zagłębić się w temat by trzeba było...

a tak na poważnie, życie jest jakie jest i jeszcze możesz się z mężem pogodzić także na spokojnie, podejdź do tematu, a w takich sytuacjach niestety najlepszy jest psycholog a nie koleżanka czy kolega albo dyskusja na forum możesz się pogłębić, ale zdecydowanie w dołku pod wpływem wyopwiedzi forumowiczów

nie chce mi się pisac na forum, co chcę poczuć. zainteresowanych, czujących to co ja, czyli tkwiących w toksycznym związku zapraszam do pogawędki na maila zupa33@op.pl

Ja się raczej zastanawiam po co tkwić w toksycznym związku, i co Ci takie pogawędki z obcymi ludźmi dadzą?? W takich sytuacjach każdy lubi bawić się w terapeutę i psychologa nie zawsze dobrze radząc.

Dokładnie o tym mówię... niestety jeśli spotkasz kogoś kto zechce słuchać to w większości przypadków będzie się tym żywił i Cię albo dolowal albo utwierdzał w pewnych przemysleniach.
W takich sytuacjach jest ciężko ale dasz radę ! Musisz znaleźć w sobie siłę i brać z głową podniesioną do góry do przodu.
Trzymaj się!

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...