kryzys wieku średniego?

witam
jestem dojrzałą ( koło czterdziestki), niezależną kobietą. Kiedyś byłam energiczna, spontaniczna ciekawa świata i ludzi...potem wiadomo dom , dzieci praca i ten cały kierat. Teraz dzieci dorosły usamodzielniły się a ja uświadomiłam sobie że nie mam co ze sobą zrobić. Szukam najchętniej kobiety ( lub kilku) w podobnym wieku z podobnymi odczuciami. Chcę mieć z kim pogadać, pójść na kawę, zmobilizować się np do wspólnego biegania czy chodzenia na siłownię, uwielbiam zakupy, dobre kino, nowe smaki w restauracjach, uwielbiam wellnes... no i najnormalniej brakuje mi przyjaciółki... zapraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kryzys wieku średniego?

Dorotko głowa do góry swiat jest piekny i zycie po 40 stce tez Pozdrawiam jak masz ochote pisz gg 11051621

a ja mam 30 :)

hej hej ja mam 46 latek i podobne zainteresowania chetnie sie z toba spotkam moj tel 888338734 pozdrawiam danuta

witaj:)
oj tak siłownia to świetna forma podbudowania swojego ego po 40
mam 42 i zaczęłam zmagania ze swoim ciałem i słabościami :)
zapraszam na wspólne wypady do Tiger Gym:) domari1@wp.pl

jak tam jest w tyger g?-karnet, dniówka i co maja w ofercie?
atmosfera

dniówka jest mało opłacalna 35 zł za wejście a za 140 zł miesięcznie można już sporo poćwiczyć , zarówno na zajęciach fitnes jak i spinning :)
atmosfera- ja nie narzekam :) ale to moja subiektywna opinia bo dobre to pojęcie względne:) ale z rozmowy z paniami wywnioskowałam ,że wiele chodzi tam ze względu na sposób prowadzenia zajęć .

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...