ksiądz Lech

ludzie czy wyście powarjowali Ksiądz Lech jest wspaniałym księdzem, zawsze uśmiechniętym otwartym dla ludzi którzy potrzebują pomocy. Ci kórzy mogą tak oczerniać księrzy nie maja sumienia !Wtrącają się wszedzie a pewnie od świętych nie pochodzą.Napewno nie bo do księży się nie wtrąca! Do dnia dzisiejszego boli mnie serce jak oczerniła parafianka Miszewa proboszcza a teraz pewnie też księdza Lecha. Ludzie zajmijcie się własnym życiem tego co macie widzieć to nie widzicie. w Samym Miszewie macie pare nieziemską tego ty parafianko nie widzisz masz oczy niepowiem czym zarośnięte a czepiasz się banińskich księży. Niech każdy spojrzy na siebie bo od świętych nie pochodzi!! A księza Lecha bedę bronić bo drugiego jak on to nie ma!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: ksiądz Lech

Jak najbardziej popieram te wypowiedź ;))))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popieram, Ks Lech to ludzki ksiadz takich juz nie ma. Niesie pomoc innym a na pewno biednym wiem cos o tym ma wielkie serce
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

no dobra jest fajnym facetem, wyluzowanym itp tylko co to ma wspólnego z byciem księdzem- kapłanem Boga Najwyższego. Czy on rozumie to co sprawuje podczas Mszy Św. jak on rozdaje komunię- prawie nią rzuca. jak odprawia najważniejszą część mszy - gdzie się śpieszy ? Sorki ale ja do Kościoła przychodzę nie na agapę tylko na nabożne odprawienie Bezkrwawej Ofiary Jezusa Chrystusa. Nie jestem protestantem i nie będę popierał bylejakości. jak by Ks. Lech zatańczył to tez byś uznał za właściwe.? To w takim razie chyba już nie jesteś katolikiem tylko protestantem i to nie ortodoksyjnym tylko siódma woda po protestanckim kisielu. Po za tym jak ktoś ślubuje pokorę i posłuszeństwo to ślubuje a nie powtarza mantrę bez której nie wyświęcą go na księdza.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co chcesz inkwizycje

proponuje ci jesli tak to wszystko odbierasz zapisz sie do zakonu tam wszyskto przebiega powoli jesli widzisz wszystko przyspieszone i nie pisz glupot zainteressu sie lepiej czyms innym co jest wazniejsze dla mieszkancow banina np lepszym dojazdem do naszej miejscowosci.wyzyj sie na naszych radnych np a ksiedzu daj luz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: a co chcesz inkwizycje

w temacie o drogach, piszemy o drogach, w tym temacie, o ile mnie wzrok nie myli tematem jest X Lech, więc się Krajanie nie bocz, tylko odnoś merytorycznie...
pzdr, mimo wszystko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bocznica

czy dobrze czytasz co pisze. z glownego tematu nie zboczylem pani metoryczna..... pozdr mimo wszystko .....................
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

baninianin uważasz się za dobrego katolika ? idziesz do kościoła obserwujesz każdy ruch księdza , węszysz ,szukasz dziury w całym TO ZNACZY ŻE NIE BIERZESZ UDZIAŁU W MSZY ŚW.i ty jesteś BYLEJAKI !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (260 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

Rolety okienne (28 odpowiedzi)

Witam, czy może ktoś polecić firmę z Banina lub okolic zajmującą się sprzedażą i montażem rolet...