ksiażka na prezent urodzinowy

Kochani co myślicie, żeby dać książkę na prezent urodzinowy? Takie fajne widziałam ksiazki na inbook. pl, myślałam, zeby kupić i napisać dedykację?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: ksiażka na prezent urodzinowy

A co to ma ze zdrowiem wspólnego? Myślcie, ludzie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No chyba, ze ma być to książka o tematyce zdrowotnej... masz rację. Jednak co do książki jako prezentu, to ja nie pogardziłabym, bo sama często sobie kupuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tu chyba raczej chodzi o reklamę strony...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Książka to zawsze dobry pomysł na każdą okazję tak przynajmniej uważam i jesli nawet ta osoba nie czyta to zawsze można ją tym prezentem do tego zachęcić

Też uważam, że książka to fajny prezent. Nie znam nikogo, kto by się nie ucieszył. Niedawno widziałam fajne promocje w księgarni Livro i mam zamiar kupić kilka pozycji na prezenty urodzinowe dla znajomych ;) Tylko zastanawiają mnie opinie takie jak te http://www.ecommerce.edu.pl/sklepy/livro.html Co o tym sądzicie??

Polecam jaglany detoks książka dla każdego.

Właśnie mojej siostrze na prezent wręczyłam książkę "Sanoko. Psst! Czy zdradzić ci moją tajemnicę?". Powiem wam, że bardzo jej się spodobała. Jest to inspirująca książka o zdobywaniu pewności siebie i odkrywaniu własnych talentów, czyli jest bardzo wartościowa

Inne tematy z forum

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...