ktg zaspa

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
hej dziewczyny mam pytanie. Czy na kontrolne ktg bez skierowania na IP na Zaspie trzeba się zgłaszać w jakichś konkretnych godzinach? Czy robią jakieś problemy?? Długie kolejki?
jestem w 39tc dziś cały dzień brzuch jak skała a Mały właściwie się nie rusza, tylko raz czy dwa go czułam i trochę się zaczynam martwić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ktg zaspa

oczywiście, zę nie musisz mieć skierowania. Jedź i powiedz o swoich obawach. Muszą Cię zbadać

jedź i na stówę Cię zbadają

dzięki dziewczyny. no to jadę. mam tylko nadzieję, że oni nie kładą z błahych powodów na patologię.... boję się tego jak diabli

Oni niechętnie kładą na patologię, zwykle nie ma tam miejsc, tak było w moim przypadku. Nic się nie martw, powodzenia!

daj znac jak wrocisz

no to jestem z powrotem ;)
położne przesympatyczne :) za to lekarz miał ewidentnie zły humor ;) nawet położne się z tego podśmiewały ;)
zrobili mi ktg, na szczęście wszystko z Małym w porządku, lekarz mnie potem zbadał. cóż nie zanosi się na szybki poród...wszystko wysoko i pozamykane, zero rozwarcia, skurczy ktg nie wykazało.
a ja już miałam nadzieję, bo ostatnio miałam bolesne przepowiadacze
teraz znów łapią mnie bolesne, ciekawe ile jeszcze to potrwa ;)

Kasia to super ,że wszystko ok. Będziesz rodzić na Zaspie?? Kiedy masz termin?

taki mam zamiar :) niecałe 3 lata temu urodziłam tam pierwszego synka i byłam całkiem zadowolona :)
a termin mam na 2 lipca, ale miałam dużą nadzieję, żę w czerwcu się rozpakuję ;)

Ja chcę tam rodzić przez CC -wskazanie. Ale wiem ,że lepiej złapać jakiś kontakt bo prosto z ulicy może być ciężko.

zaden kontakt ja przyszlam z ulicy i wszyscy byli bardzo mili i bylam milo zaskoczona

ale z czym ciężko? pierwsze dziecko też tam rodziłam i byłam z ulicy. tzn prowadził mnie lekarz z tamtego szpitala ale nic o tym nikomu nie mówiłam, do niego też nie dzwoniłam, że rodzę.
teraz też prowadzi mnie lekarz tam pracujący ale również nie mam zamiaru go o porodzie informować ;)
fakt, że podobno mają tłok na porodówkach, niecałe 3 lata temu gdy rodziłam też mieli, ale żadnych problemów nie miałam :)
a położne na porodówce były super miłe. ja mam same dobre wspomnienia i liczę, że teraz też tak będzie.
wczorajsza wizyta nastawiła mnie optymistycznie, co prawda lekarz gbur ale położne aniołki :) a położne są przy porodzie najważniejsze :) no przynajmniej sn.

A przyjechałaś tam rodzic naturalnie czy prze CC bo to różnica.

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...