ja bede miala zabieg na 5 tyg. przed slubem na zaspie i chcialam sie dowiedziec jak bylo u was po operacji, jak dlugo trwala rekonwalescencja, czy byly jakies powiklania itp
00
Re: kto miał operację krzywej przegrody nosowej?
agu
(17 lat temu)
hej ja tez chcialam miec ale sie boje przed slubem..moze to nie jest pocieszające..trzymam kciuki i gratuluje ze sie zdecydowalac.dasz rade! a kiedy slub??
00
monti11
(17 lat temu)
hej. ja mialam 4 lata temu... przez 5 tygodni powinno wszystko dojsc do normy takze nie martw sie (nie mowie o tym ze mi ten zabieg wogole nie pomog ale nie wiem dlaczego)
00
karen
(17 lat temu)
a gdzie mialas robiony zabieg?
ja mam zabieg 20 kwietnia a slub 26 maja
00
Wera25
(17 lat temu)
Mój mąż miał i jemu bardzo pomogło, wkońcu normalnie oddycha. Rekonwalescencja trwa ok 2 tyg i juz jest wszystko ok. Powikłań żadnych nie miał, jedynie suchość w nosku, dlatego przypisali mu wodę morską. Myślę, że do ślubu spokojnie Twój nosek dojdzie do siebie.
00
karen
(17 lat temu)
wielkie dzieki:) to mi ulzylo
wczoraj kumpela mi powiedziala,ze jej znajomy po kilku dniach wyplul czy wysmarkal ta przegrode......... :/
00
monti11
(17 lat temu)
zabieg mialam w szpitalu miejskim w gdyni
00
karen
(17 lat temu)
a myslisz ze bede mogla chodzic na solarium tydzien po zabiegu?
nic mi nie odpadnie z nosa podczas wesela?:/
00
karen
(17 lat temu)
ktoś jeszcze?
00
karen
(17 lat temu)
up
00
ewela
(17 lat temu)
up
00
K8
(17 lat temu)
ja podłączam się pod pytanie jeżeli chodzi o formalności - podobno ubezpieczeni pokrywa koszty, a jeżeli nie, to ile taki zabieg kosztuje. Acha, i gdzie miał miejsce udany zabieg :)
00
karen
(17 lat temu)
up
00
karen
(17 lat temu)
up
00
jowitkaa
(17 lat temu)
jezu mnie tez czeka taka operacja bo mam prawa przegrode krzywa i boje sie nawet o tym pomyslec. Narazie oddycham ale przy pomocy kropel raczej bo czasem mnie zatyka, czy ta slawna Zaspa szpital jest naprwade taki dobry???
00
jowitkaa
(17 lat temu)
aaaa slyszalam ze Clinica Medica w Gdyni ma calkiem niezle noty w rankingach:))Czy ktoras z was kochane tam sie bedzie moze ,,kroic'' brrr az sie boje....