kto na dziedzińcu?

Temat dostępny też na forum: Jasień
Właśnie jesteśmy w trakcie kupowania mieszkania na osiedlu dziedziniec, szukamy osób które też będą tam mieszkać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kto na dziedzińcu?

Maja dosyc ciekawa oferte, swego czasu interesowalem sie tymi mieszkaniami. Ale jakos nie mam zaufania do dewelopera, nie moglam znalezc o nim info w necie. A Wy sprawdziliscie go?

Mają stronkę http://www.dziedziniec.gd Tyle co mogliśmy to sprawdziliśmy. My jesteśmy zadowoleni ze współpracy, mają fajną ofertę więc się zdecydowaliśmy. Mam nadzieję że będzie się dobrze i spokojnie mieszkać.

Oferta bardzo interesująca , faktycznie mało informacji o deweloperze można znaleźć , to tez jest ich pierwsza inwestycja ,

Witam :)

my również zainteresowani kupnem mieszkania na tym osiedlu , sprawdzałaś może Kasiu tego dewelopera ?

Obawy przed kupnem są zawsze, my jesteśmy zadowoleni ze współpracy, umowa przedwstępna zawierana jest u notariusza, mamy już potwierdzenie z sądu o wpiasach itp., po za tym wpłaca się tylko 10% wartości mieszkania a resztę przy odbiorze. Zobaczymy w październiku odbieramy. Dam znać na forum, czy wszystko ok.

Do Kasi :) Zbliża się październik ... Wszystko ok z mieszkaniami? ... W opisach oferta wygląda bardzo atrakcyjnie ...

W środę odbieramy kluczę, i zaczynamy pracę wykończeniowe. Jest niewielkie opóźnienie więc zakładamy że uda się zamieszkać od listopada , ale współpraca z deweloperem przebiega bardzo dobrze, widać że się starają i jak dotąd jesteśmy zadowoleni.

Do Kasi
Witam. Też będę właścicielem mieszkania na Dziedzińcu i interesuje mnie jak postepują prace wykończeniowe czy nie ma problemow z jakoscią prac deweloperskich(krzywizny,buble.itp)
PS z tego co wiem do końca pażdziernika ma byc uruchomione ogrzewanie Czy może masz podobne informacje?

Mieszkanie jest w środku chyba dobrze wykończone w sensie prostych ścian itp, biegałam z poziomicą i nic ni odbiegało od normy, potem jak się już odbierze klucz to widać jakieś zadziorki do zaszpachlowania, trzeba lekko zeszlifować ściany i nałożyć cienko cekolu, ale jak ktoś się uprze to może od razu malować. Nie słyszałam o ogrzewaniu w październiku lecz bardziej na koniec listopada, a przydałoby się bo jest tam dość zimno, mąż jest tam codziennie więc trochę marznie. Słyszałam też że budynek 1 ma być oddany do końca października, ale wątpię bo idzie im to średnio szybko. Terminy im się jednak przeciągają, mieliśmy już tam mieszkać, a teraz czeka mnie kolejny miesiąc wynajmu.

Witam.
Mam parę pytań dotyczacych osiedla czy mógł bym prosić o kontakt na e-mail pepel@epf.pl

Kontakt z deweloperem - żenada! Umowilismy sie na budowie, czekalismy 45 min, az Pan Janusz sie pojawi, dzwonilismy z 10 razy a Pan poprostu... zapomnial, ze sie z nami umowil. Brak słów. Wybralismy mieszkanie, zależało nam, aby szybko skompletować dokumenty do kredytu - można dzwonic kilka razy dziennie, a kontaktu brak. Dobrze, że chociaz odpisuje na maile, choć i co z tego. Wyslalismy liste dokumentow, a gdy w koncu doszlo do spotkania, połowy z listy oczywiscie nie bylo... Brak biura sprzedazy, nie ma gdzie sie umowic z deweloperem. Nie dziwie sie, ze mieszkania nie ida, jesli deweloperowi samemu nie zalezy na kontakcie z klientem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na stronie http://gdansk-dziedziniec.mojeosiedle.pl/ jest już ta inwestycja dodana zapraszam tam do wypowiadania sie

Inne tematy z forum

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...