kto w tym roku wrocil juz z wakacji nad morzem?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Poszukuje sprawdzonego miejsca na wakacje, szukam czegos dla małego dziecka - 1,5roku a wiec jakis plac zabaw i duuuzo miejsca do plażowania...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kto w tym roku wrocil juz z wakacji nad morzem?

Plaża na Stogach spełnia Twoje wymagania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam Ci "Osadę pod czerwonym Dębem" koło Jastrzebiej Góry,nowo otwarte domki w tym roku, maja plac zabaw i piaskownice naprawde super,warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na początku lipca byliśmy w Międzyzdrojach kilka dni i polacam ten hotel.
http://www.goldentulipmiedzyzdroje.com/default.aspx?PPC=GTWW&gclid=CJKk0bmI6LgCFYWz3godIkQAjg&Language=PL
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama Jastrzębia Góra odpada, jeśli oczywiście chodzi o plażowanie. Jeździłam tam jako młoda siksa i zapomniałam jak wygląda zejście na plażę ... albo strome schody więc wózek odpada albo strome zejście po płytach, na których leży piasek i jest mega ślisko, idziesz i martwisz się czy sama nie zlecisz albo ten kto idzie za Tobą się nie poślizgnie i nie zwali się na dół ciągnąc Ciebie ze sobą :(
Lepiej wybrać np. Karwię, gdzie jest proste zejście na plażę, przez lasek.

p.s. trzeba przyznać, ze "tamte" plaże nie umywają się do naszych Jelitkowo/Brzeźno/Stogi (nr 1!)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bylismy w Łebie-GROD KSIECIA-polecam bylam z 2,5 letnia coreczka przez tydzien tylko mielismy super pogode przez 5 na 7 dni wiec ogolnie plazowalysmy,jeden dzien pzry domkach a jeden w muzeum dinozaurow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...