którego księdza z Redy polecicie?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
hej pytałam wcześniej o księdza w Gdańsku. a może w Redzie polecicie księdza - mądra, spokojną osobę, której zależy na tym, aby para młoda czuła, że jest we właściwym miejscu i czasie.Taką, która nie "wyklepie" tekstu z mądrych ksiąg, ale nada sens temu, co mówi, a co my usłyszymy. Chodzi nam o dobre opinie o osobach, które możecie polecić, a nie obrzucanie wyzwiskami księży, któży nie przynoszą dumy kościołowi. Dzięki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: którego księdza z Redy polecicie?

hejka!! ja mogę w Redzie polecić księdza Andrzeja z parafii Wniebowzięcia NMP, prowadził ślub mojej koleżanki i naprawdę super, byłam na innych ślubach w tym kościele no i wg mnie najlepiej właśnie ten ksiądz prowadzi. Ja będę miała w parafii Św.Antoniego w Redzie i nam będzie prawdopodobnie proboszcz udzielał ślubu, też całkiem sympatyczny jest:)

A ja lubię proboszcza z parafi pw.św.Wojciecha na Ciechocinie

My mamy w parafii Wniebowzięcia NMPw Redzie i ksiądz który będzie nam udzielał ślubu to ks.Tomasz Kotwica bardzo bardzo sympatyczny i młody !! :)))

weźcie pod uwagę, ze w czerwcu bedą wyświęceni nowi księża a także, że często w okolicach wakacji księża są przenoszeni czasem na inne parafie...

Proboszcz z parafi pw. Św Wojciecha w Redzie jest wspaniały
A tak wygląda ten kościół

image

http://dekoracje.britain.com.pl

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (49 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

Niebieski Bursztyn (5 odpowiedzi)

Osiedle zlokalizowane jest w urokliwej, zielonej części Redy przy ul. Bosmańskiej, niedaleko...