który ekspres lepszy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
https://www.agdmax.pl/p/pl/915/ekspres+cisnieniowy+krups+kp+2106+dolce+gusto.html
http://www.tchibo.pl/Tchibo-pl-Cafissimo-System-c32.html

czym się różnią te ekspresy w Tchibo tylko kolorem??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: który ekspres lepszy

https://www.agdmax.pl/go/_info/?id=311&partner_id=25252525&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885

Tylko mogę powiedzieć, że jak lubię kawę z Tchibo i duzo jej kupuję, to kilka razy "degustowałam" kawę z Cafissimo i była paskudna. Dolce Gusto według mnie jest minimalnie lepszy...

mi kawa bardziej smakuje z Dolce Gusto jednak kapsułki są 2 x droższe :-( a i dolce tylko na kapsułki ....DG uzytkuję od roku a kapsulki nadal nie tanieją ...

dzięki dziewczyny a ktoś jeszcze podpowie

Ja używam Tchibo i jestem mega zadowolona, pomijając fakt że cena jednej kapsułki to koszt ok 80 gr. Kawa jest naprawdę super, a latte ...mniaaam ;-) No i cena zdecydowanie niższa niż DG i dodatkowy ATUT spieniacz do mleka - REWELACJA a tego w GD z tego co wiem nie ma i nie można sobie dowolnie tworzyć rónych kaw tylko takie jak są w kapsułkach. W Tchibo są różne "moce" i smaki kawy i można sobie dowolnie komponować wg własnego uznania i gustu.

ja również mam tchibo i jestem mega zadowolona. moja mama również kupiła i teraz robimy prezent bratu. kawa bardzo dobra.

piłam kawę z Krupsa i była całkiem ok, tego Tchibo nie znam. Osobiście preferuję jednak "tradycyjne" ekspresy ;)

Od dzisiaj w Lidlu jest promocja na ekspres ciśnieniowy, z tym, że chyba już wszystkie wykupione z tego, co słyszałam;/. Czy w jakimś jeszcze Lidlu ekspres się uchował? Jeśli coś wiecie na ten temat, to dajcie znać;).

a czy do tego ekspresu muszą być kapsułki Tchibo?
Gdzie kupujecie kapsułki?przez internet, w sklepach?Gdzie najtaniej?

Poszukiwany ekspres do kawy z przeznaczeniem do biura.
Wymagania:
Młynek do kawy
Spieniacz do mleka
Różne programy (tzn żeby nie robiło samego espresso)
No i w miarę prosta obsługa
Biorę pod uwagę profesjonalny ekspres do kawy od Tchibo Coffee Service. Może znajdzie się tutaj osoba, która miała ekspres do kawy od tej firmy i napisze czy jest zadowolona?
Będę wdzięczny za pomoc

Inne tematy z forum

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

jakie perfumy polecacie? (71 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....