ktoś na piwko na morenie?

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
Cześć,

niedawno przeprowadziłem się na Morenę, nie znam tu nikogo, a patrząc na fajną pogodę jaka jest za oknem aż żal bierze, że nie mam z kim wyjść na małe piwko w plener :) oczywiście, bardziej interesuje mnie damskie towarzystwo, a nuż któraś z Was jest tak samo znudzona jak ja dziś.

o mnie wystarczy chyba tylko tyle, że całe życie mieszkałem w Sopocie, mam 21 lat i głupio mi chodzić po ulicy i zagadywać nieznajome :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ktoś na piwko na morenie?

HEJ:) zaglądasz tu jeszcze? ja się pisze na piwko na morenie:)) podaj jakieś namiary to się zgadamy... a może ktoś jeszcze chętny z tych okolic??

Pięć miesięcy chłopak musiał czekać na odpowiedź, i nic dziwnego.
Proponować MAŁE piwo, skandal! Obraza i zniewaga!

A na poważnie, to z doświadczenia powiem, że nim się człowiek spotka z kimś z internetu, to lepiej zamienić z nim chociaż kilka zdań.

a tak na poważnie to zdaje sobie z tego sprawę ale kolega nie zostawił namiarów, jak by się odezwał to pewnie wymienilibyśmy się numerami i przed piwkiem zamienilibyśmy te pare zdań:))
I wiem że ten wątek powstał dosyć dawno ale żeby nie zakładać nowego to se tak tu napisałam bo może zagląda tu ktoś z moreny??

to juz z chelmu nie moglby byc? ;)

A to "piwo" to coś zobowiązującego, że trzeba się wcześniej dogadać?
Ps 1. Na Morenie nie kojarzę lokali z wyszynkiem, wiec zostaje poligon albo nasyp.
Ps 2. Idzie jesień, a ja piję piwo w ciepłe dni, chyba że piwo jest grzane, albo atmosfera gorąca.

zielony, a nie ma juz tino i krokodyla ?

Z krokodylem miałem styczność, dziw że takie coś nazywa się jedzeniem;)

piwo, jak sadze, to ciagle napitek :)

Na szczęście piwa tam nie piłem. Jadłem tam coś takiego okrągłego, oni to nazywali pizzą. Przypominało w smaku skórę krokodyla, a przynajmniej tak powinna smakować skóra krokodyla gdyby ją ktoś kiedyś próbował.

Ja tam nie mam takich traumatycznych wspomnień związanych z Krokodylem. Powiem więcej, że czasem jawi mi się jako fenomen w tym segmencie cenowym i w sumie nie tylko.
A jeśli chodzi o picie trunków wszelakich to jednak wolę atmosferę bzykających komarów od wyziewów bistro. Więc piwa tam nie próbowałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

widac anty, bylismy tam innego dnia :)

Hejka ulala,
jeżeli sprawa jest nadal aktualna, to piszę się na piwko na morenie lub w okolicach :).

jasne że aktualna:) zostaw swoje namiary to się odezwe:)
pozdrawiam:)

Zagubiłem co prawda w boju z codziennością jeden dzień, nie mniej jednak już odpisuję ;) - można mnie złapać pod mailem satrapa@10g.pl

Również pozdrawiam :)

Inne tematy z forum

Bieganie zimą (22 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...