ktoś na piwko na morenie?

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
Cześć,

niedawno przeprowadziłem się na Morenę, nie znam tu nikogo, a patrząc na fajną pogodę jaka jest za oknem aż żal bierze, że nie mam z kim wyjść na małe piwko w plener :) oczywiście, bardziej interesuje mnie damskie towarzystwo, a nuż któraś z Was jest tak samo znudzona jak ja dziś.

o mnie wystarczy chyba tylko tyle, że całe życie mieszkałem w Sopocie, mam 21 lat i głupio mi chodzić po ulicy i zagadywać nieznajome :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ktoś na piwko na morenie?

HEJ:) zaglądasz tu jeszcze? ja się pisze na piwko na morenie:)) podaj jakieś namiary to się zgadamy... a może ktoś jeszcze chętny z tych okolic??

Pięć miesięcy chłopak musiał czekać na odpowiedź, i nic dziwnego.
Proponować MAŁE piwo, skandal! Obraza i zniewaga!

A na poważnie, to z doświadczenia powiem, że nim się człowiek spotka z kimś z internetu, to lepiej zamienić z nim chociaż kilka zdań.

a tak na poważnie to zdaje sobie z tego sprawę ale kolega nie zostawił namiarów, jak by się odezwał to pewnie wymienilibyśmy się numerami i przed piwkiem zamienilibyśmy te pare zdań:))
I wiem że ten wątek powstał dosyć dawno ale żeby nie zakładać nowego to se tak tu napisałam bo może zagląda tu ktoś z moreny??

to juz z chelmu nie moglby byc? ;)

A to "piwo" to coś zobowiązującego, że trzeba się wcześniej dogadać?
Ps 1. Na Morenie nie kojarzę lokali z wyszynkiem, wiec zostaje poligon albo nasyp.
Ps 2. Idzie jesień, a ja piję piwo w ciepłe dni, chyba że piwo jest grzane, albo atmosfera gorąca.

zielony, a nie ma juz tino i krokodyla ?

Z krokodylem miałem styczność, dziw że takie coś nazywa się jedzeniem;)

piwo, jak sadze, to ciagle napitek :)

Na szczęście piwa tam nie piłem. Jadłem tam coś takiego okrągłego, oni to nazywali pizzą. Przypominało w smaku skórę krokodyla, a przynajmniej tak powinna smakować skóra krokodyla gdyby ją ktoś kiedyś próbował.

Ja tam nie mam takich traumatycznych wspomnień związanych z Krokodylem. Powiem więcej, że czasem jawi mi się jako fenomen w tym segmencie cenowym i w sumie nie tylko.
A jeśli chodzi o picie trunków wszelakich to jednak wolę atmosferę bzykających komarów od wyziewów bistro. Więc piwa tam nie próbowałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

widac anty, bylismy tam innego dnia :)

Hejka ulala,
jeżeli sprawa jest nadal aktualna, to piszę się na piwko na morenie lub w okolicach :).

jasne że aktualna:) zostaw swoje namiary to się odezwe:)
pozdrawiam:)

Zagubiłem co prawda w boju z codziennością jeden dzień, nie mniej jednak już odpisuję ;) - można mnie złapać pod mailem satrapa@10g.pl

Również pozdrawiam :)

Inne tematy z forum

Leśna Dolina (55 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Kusocińskiego (18 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Bieganie zimą (26 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...