kupię Golfa III

kupię Golfa III(gaz lub diesel) w cenie do 5000 nie wymagającego napraw.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię Golfa III

A ja chcę sprzedać golfa III z gazem 5 drzwiowy stan bdb w środku zadbany nigdy nie było palone pojemność 1,8

Zatem prosze o informacje nt. golfa z opisem stanu tecgnicznego, ceną i najlepiej kilkoma fotkami na mail: toyota48@wp.pl

mam zadbanego golfa 1,8 75 koni bardzo ekonomiczny cena 5000. Czarny 3 drzwiowy 15 calowe aluminiowe felgi sprowadzony z niemiec w lipcu 2008 ma nowe zawieszenie swożnie i tuleje tarcze i klocki firmy brembo i nowe łożyska na tylnej osi.Za niewielką dopłatą dołoże opony letnie (toyo i continental) Wsiadać i lać paliwo. tel 694594593

Prosze o kilka fotek auta na ww. mail. dziękuję

sprzedam

Mam golfika 3 gt ...94r ,zadbany ,garażowany,- sprzedaje bo chce sobie kupic coś lepszego;)
tel 727556955 - woj.lubelskie

SPRZEDAM GOLF III Gti 2.0 8V TANIO oddam w dobre rece.Tel 667018735 excl.gif! Witam Maniaków Gti Panowie apropo tej wersji samochodu to naprawde udał im sie ten samochód.Tak dobrze mi sie nim jeździ i mało pali przede wszystkim.Ale niestety kupiłem juz wieksze autko gdyz mam zamiar zalozyc rodzine,ale gdyby nie rodzina to napewno jezdzilbym tym autem.

mam do sprzedania golfa III 1.9TD 1995rok 3drzwiowy.opony zimowe na stalówkach+letnie na aluskach.lampy przednie typu RINGI a tylne CHROM.silnik po kapitalnym remoncie.wymienione amory i spręzyny.do poprawek lakiernczych.cena 6300zł.fotk prześle po prośbie na maila. szaszbel@interia.pl

Inne tematy z forum

Dobór wycieraczek (64 odpowiedzi)

Czas przygotować auto na wiosnę. Wraz z wymianą opon chciałabym zmienić również wycieraczki....

Serwis Klimatyzacji (7 odpowiedzi)

Szukam godnego polecenia warsztatu zajmujacego się naprawami klimatyzacji. Nie chodzi o warsztat...

Samochód na wynajem długoterminowy - gdzie szukać? (9 odpowiedzi)

Jak w temacie. Chciałbym wziąć auto na wynajem długoterminowy, szukam różnych ofert. Najlepiej...