kupię przyczepkę rowerową

Temat dostępny też na forum: Kupię
Witam, poluję na przyczepkę rowerową dla dziecka. Najchętniej renomowanej firmy. Jeżeli ktoś juz nie potrzebuje to poproszę o info na e-maila: nibuja(et)o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię przyczepkę rowerową

my kupilismy ostatnio przyczepkę niemieckiej firmy Qeridoo Sportex, jest naprawdę super! o wiele tańsza od renomowanych firm, a niczym od niech się nie rózni... amortyzowana, aluminiowa,zderzaki, full wypas, bałam się zaryzykować ale jest naprawdę super:)kosztowała 1099zł. więc nie wiem czy za tyle to da radę kupić używaną chariot, croozer czy burley.Myślę, że w końcu powstaje konkurencja dla tych drogich firm. Dodam, że oglądaliśmy też dostępne tańsze przyczepki np. w Decathlonie ale w tych bałabym się przewozić małe dzieci, a w Qeridoo ze spokojnym sumieniem będę je woziła:)Aha, różnica jest taka, że składa się ją ciut dłużej niż te drogie, nie na raz tylko na trzy razy:D pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kasia,a gdzie kupiliście? Byłaby możliwość rzucić okiem na Waszą przyczepkę? Wiesz może o jakimś sklepie w trójmieście gdzie można ją zobaczyć/przymierzyć dziecko?

my kupiliśmy przez allegro, tylko wszystkie modele sportex zostały wyprzedane i teraz dopiero będą po 6 maja (o ile dobrze zrozumiałam tego pana)
http://www.kj-world.de/sportartikel/fahrradanhaenger-kinderanhaenger-sportrex-qeridoo-jogger-gruen-kinderfahrradanhaenger-aluminium/a-706/

jak były wystawione na allegro to opis był po polsku,teraz mają wystawione tylko takie :
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27879125

ale będą uzupełniać produkty także możesz śledzić czy coś się pojawia.
My teraz ze wzlędu na remont musieliśmy ją złożyć ale jakoś w połowie maja będziesz mogła ją zobaczyć, wygląda tak samo jak na zdjęciach.
My dokupiliśmy jeszcze pokrowiec siedziska(bardzo wygodny i solidny, dzieci mają miękko), w standardzie przyczepka ma bardzo miękkie obicie pasów i regulowane zagłówki, z tyłu fajna kieszonka, spory bagażnik, moskitiera, no i waży tylko 12,5 kg- 2,5 kg mniej niż croozer;)ma w zestawie koło do joggingu(bez hamulca).Osobno można dokupić małe kółko obrotowe za 100 zł i inne gadżety;)
ogólnie stwierdzilismy z mężem że będziemy ją polecać wszystkim, bo naprawdę za taką cenę jakość jest rewelacyjna.
jedyny minus to nierozkładane siedzenia ale z tego co szukałam to tulko burley ma rozkładane(dwa modele) a reszta tych drogich też ma nierozkładane więc nie wybrzydzam;)jakbyś miała jakieś pytania to mój mail ariana_z@tlen.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a i jeszcze jedno-te amortyzatory są regulowane i rzeczywiście nie są jakąś ,,ściemą". A jednak na naszych drogach są dużym plusem, warto dbać o kręgosłup dzieci:)jeszcze oni mają modele speedkid dla 1 albo 2 dzieci ale oglądaliśmy montaż i ogólnie stelaż wydaje się gorszy(ten szkielet)bo po bokach się składa i w razie wypadku by był mniej wytrzymały, ale możesz popatrzeć. A w sklepach w Gd to jak już coś jest to za 500-600 zł. takie przyczepki że strach byłoby z nimi wyjechać. w Bobo wózki są przyczepki takie:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27879125

Pozdrawiam.

My zakupilismy w zeszłym roku ( kupilismy w Niemczech ale na allegro rowniez sa dostepne) taka przyczepke

http://allegro.pl/przyczepka-rowerowa-2-os-jogger-amortyzowana-2-kol-i3184587520.html

Jestesmy bardzo zadowoleni. W zeszłym roku jedynie mąz biegał z wozkiem z corka ale w tym roku juz wozilismy dwojke dzieci rowerem ( młdszemu dokupilismy specjalna wkładke dla maluchow)

Bardzo dobra cena i sie sprawdza i przy jezdzie na rowerze oraz jako wozek.

a może znacie jakieś wypożyczalnie tego rodzaju sprzętu w Trójmieście ??

http://itinere.pl/ ci maja fajne przyc\epki sa na osowej.
w brzexnie przy budach tez juz jest wypozyczalnia i maja przyczepki - tylko ze nie wiem jaka to firma.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję za podpowiedzi
życzę Wam miłego dnia

rozkładane siedzenia ma NordicCab- fajne norweskie przyczepki, z plastikowym dnem, można elastomery do nich dokupić, jak ktoś chce z malutkim dzieckiem jeździć (my już mamy ten etap za póki co za sobą;-)
http://www.bikeovo.pl/producenci/nordic-cab
a w Gdańsku w
http://itinere.pl/produkt/282/przyczepka-rowerowa-nordic-cab.html
myślimy kupić taką, przetestowaliśmy w wypożyczalni, zajmują się tez sprzedażą przyczepek. Urzekło nas to, ze w końcu można położyć dzieci jak zasną i to indywidualnie;-) Fotelik na rower tez kupiliśmy odchylany do spania, nie mogłam patrzeć jak latała dziecku główka na boki.

Witam
Mam pytanie odnośnie przyczepki Qeridoo Sportex. Czy dwójce dzieci jest w niej wygodnie bo z tego co wyczytałam szerokość wewnątrz to tylko 56 cm. Nie mam niestety możliwości przymiarki dlatego proszę o odpowiedź. Synek ma 2 latka a córeczka miesiąc i będzie jeździła w dokupionym leżaczku. Zastanawia mnie też dno przyczepki, czy jest wodoszczelne? boję się że gdy będzie padał deszcz, woda dostanie się do środka a sprzedający nie podaje żadnej informacji na ten temat.

A czy w waszym Sportex jest tak, że siedzenie dotyka do rury na której zamontowane są koła? Ja mam Speedkid1 i tam tak jest.

Witam,
Mamy zamiar kupić przyczepkę Speedkid1 i będę wdzięczna za opinię użytkowników.
W szczególności interesuje mnie: czy dziecku jest w niej wygodnie, czy materiał poszycia jest dobrej jakości, jak przyczepka sprawdza się w praktyce?
Czy może zakupił ten model ktoś z Kielc i byłaby możliwo obejrzenia?
Z góry dziękuje za informację

a ja zamięnię przyczepkę Croozer dla 2 dzieci na pojedynczą. Stan przyczepki używany, ale bardzo dobry.

Pozdrawiam
Michał
609 09 09 35

przyłączam się do wniosku, czy ktoś ma przyczepke na zbyciu?

Witam
mam do sprzedania przyczepkę Croozr Kid for 2 w bardzo dobrym stanie (po jednym sezonie) oraz Chariota Cougara 1 os w stanie dobrym
zainteresowanych proszę e-mail: piotr-minik@O2.pl

Inne tematy z forum

kawa czy pijecie jesli tak to jaka? (77 odpowiedzi)

ja lubie z expresu a wy?

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

firanki przez internet??? (17 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?