kupon toto lotka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Macie jakiś pomysł w jaki sposób wręczyć kupon toto lotka.Chodzi mi o jakiś oryginalny pomysł, czy zrobić jakiś bukiet z nich czy coś takiego. Czekam na propozycję, mogą być też fotki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupon toto lotka

ja na ślub koleżanki zamówiłam bukiet z różowych kwiatów z wpiętymi kuponami lotka - w kwiaciarni w pasażu handlowym Reala na Osowie - nie pamiętam nazwy kwiaciarni, wyszło bardzo ładnie, może niezbyt oryginalnie bo pomysł już dość stary - ale za to sprawdzone rozwiązanie poskutkowało zamierzonym efektem

Może jakiś miś pluszowy i przypięte do rączek ładną wstążką lub wiszące na kokardce na szyi misia.

widziałem na jednym ze ślubów bukiet z kuponów totka - tzn wyglądał jak normalny bukiet tylko zamiast kwiatów były kupony, nieźle to wyglądało :)

a proszę bardzo zdjecie takiego bukietu z kuponów :))

image

te kupony kojarza mi się z kaliami ;D

ja tez taki dostalam :)

Emiś a te kupony są jakos przymocowane czy wsunięte?

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/eb/fd/jr6b/eRtj3sD0dMaDoaZACB.jpg

dziewczyny - weźcie pod uwagę, co napisała ccytrynka w innym wątku
oni dostali własnie takie klejone bukiety z kuponów lottka, a lottomaty nie chciały ich pryzjąć, bo zostały pozostałości kleju czy taśmy, czy była za bardoz pogniecione...

Zgadza sie ! :)

Ja szłam kiedyś z lotkami i zawijałam je (zupełnie bez zaginania) w ruloniki, które owijałam w celofan, jak cukierki po czym te cukierki mocowałam do bukietu.

Ale myślę, że warto rozważyć ten pomysł tak rdzennie. Nie znam pary, która by na tych totkach dobrze zarobiła. Mja siostra dla przykładu dostała ich całą masę, a potem odebrała nagrodę w wysokości 13zł. My zrezygnowaliśmy z tego pomysłu na rzecz książek. Ale można też wręczać wina. To się nigdy nie zmarnuje ;-)

My nad winami tez sie zastanawialismy, ale wybralismy totolotki. Jedna para cos wygra a sto kolejnych nie wygrac nic albo drobna kwote. Itak uwazam,ze jest to lepsze od kwiatow. A kwiaty dostalismy od sasiadow i znajomych ktorzy nie byli zapraszani na wesele, kilkoro gosci itak skusilo sie na kwiaty. w rezultacie po poprawinach przyjechalam i w piwnicy w wielkich miskach, garnkach itp segregowalam kwiaty ktore potem popadaly w te upaly...

my również prosiliśmy o totolotki ponieważ z kwiatami jest tylko problem, kupon jest też dużo mniejszym wydatkiem

My dostaliśmy normalnie w kopercie od naszego "pokręconego" kolegi ....i wygraliśmy-jeden w losowaniu przyniósł nam dobra kaskę:)

niewiem skad wam sie wzileo ze te kupony beda poklejone czy pogniecione! :) nie uzywa sie kleju przy robieniu takich bukietow z kupnow! najwyzej spinacze i druciki albo wstazki , kupony zwija sie w ruloniki a nie skleja :)) .........a tak pozatym ja duzo razy nadgnieciony kupon (zawieruszony w torebce :p) oddawalam zeby sprawdzic wygrana i nie bylo problemu :))

znalazlam na stronie kwiaciarni jaki piekny !!!

image

Emis a jednak Cie zaskocze :) my dostalismy kupon ktory byl przyklejony delikatnie czyms do drucika :)

eee... to jakaś spartaczona robota była ;))

image

http://imageshack.us/photo/my-images/856/ss854158.jpg/

zamiasto kleju lepiej urzyc spinaczy takich jak do ciuchow

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...