kurs rysunku Gdańsk

Witam,
czy mogłybyście polecić kurs rysunku artystycznego na terenie Gdańska? Chodzi o rozwijanie swoich pasji - nie zdaję na ASP ;)
Najlepiej, żeby cena nie była zbyt wygórowana... ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kurs rysunku Gdańsk

Lekcje rysunku. Nauczyciel Bartosz Leszczyński - absolwent Gdańskiej Akademii Sztuk Pięknych. Zapraszam zdających na uczelnie wyższe oraz amatorów. Szczegóły pod numerem tel 502 914 199.
Pozdrawiam
Bartek

polecam Artelier we Wrzeszczu. Super atmosfera, dla stałych klientów zniżki. Miejsce to stworzyła Justyna z myślą właśnie o dorosłych ludziach, którzy chcą rozwijać swoje pasje.
http://artelier.edu.pl/

Szkoad że nie pomyślała żeby zapłacić nauczycielowi.. Nie zapłacili mi za prowadzone u nich zajęcia. Dwa miesiące zwłoki i głupich wymówek. Ręce opadają!

A szkoda bo kursantki super i miałam nadzieję na dalszą współpracę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty "piernik" vle "mimoza69" a co Ty tak smrodzisz gdzie sie da??
konkurencja czy co? Jak masz problem idz do sadu a nie psujesz opinie bezpodstawnie.

Masz 36 lat, 3 letnia corke, mieszkasz w gdyni i wybierasz sie na wakacje, maila tu nei wpisze ale jak myslsisz ze mozesz komus anonimowo bezpodstawnie smrodzic to sie mylisz :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres powoli mnie wykańcza... (3 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Co sądzicie o perfumach z feromonami (6 odpowiedzi)

Co sądzicie o perfumach z feromonami, czy rzeczywiście działają na kobiety? Bo zastanawiam się...

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?