kurta dla kobitki

Witam
Chciałbym kupic mojej kobiecie kurtkę wiosenno -jesienną .(prezent niespodzianka)
Mam rozmiary
dł. rękawu od pachy 55 cm i romiar 40 .
doradzcie gdzie takią kurtkę można znaleść bo mam problem z znalezieniem aby wymiary sie pokrywały
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kurta dla kobitki

Zaspa, Hurtownia Chrobrego

W Chrobrym nic nie ma. Jest ciasno, mało klientów, przez co każdy kto wchodzi jest od wejścia śledzony przez sprzedawców, aż odechciewa się zakupów. Ceny są porównywalne z cenami w centrach typu Madison, Przymorze, gdzie za te same pieniądze można kupić lepszą, firmową rzecz.

@grzesiek proponuję Ci zabrać ją na spacer kawka piwko jakiś posiłek a przy okazji pochodzić w galerii, to kobieta szybko złapie haczyk a i Ty będziesz zadowolony kiedy przypadkiem wybierze sobie to co jej się spodobało i będzie leżało jak ulał....wymiary które podajesz nie dają gwarancji że będzie ok....prezent ubraniowy musi być trafiony w jej gust a satysfakcja murowana...
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Hiszpańska mucha czy ktoś miał do czynienia? (3 odpowiedzi)

Hej. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z afrodyzjakiem hiszpańska mucha? Tyle sie o nim pisze...