kwiaciarnia w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam pytanie zwłaszcza do dziewczyn, które są "po". Jako że pojawiły się pewne negatywne opinie co do trwałości wiązanek z "Ładnych kwiatków", może znacie albo testowałyście inne kwiaciarnie w Gdyni, godne polecenia??? Czas już się zdecydować :))))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kwiaciarnia w Gdyni

ja mialam kompleksowa obsluge kwiatowa wlasnie z Ladnych Kwiatkow.
I powiem tak - do trwalosci przyczepic sie nie mozna, chociaz troche butonietki byly klapniete. ale i moja wiazanka i kwiaty dla rodzicow i dekoracja na samochod - baardzo trwale. troche drogo, to fakt. no i panie biora troche za duzo na siebie, pozniej sie w tym gubia.
na szczescie tych wpadek sie nie wypieraja i staraja sie je na swoj koszt naprawic.
Generalnie moja ocena 7/10

Dzięki Elajza. Ja jestem już od dawna na nie zdecydowana i przedstawiłam im nawet projekt swojej wiązanki i dekoracji na samochód. Ceny są... wiem, wiem, ale plusem jest to że przyjeżdżają do domu udekorować samochód :) Niestety czas ucieka, a ja zaczynam kombinować, nie tylko zresztą z kwiatkami, ale i z fryzjerem na przykład. Jedynie pozostaję wierna babeczce od paznokci...

jesli zamawiasz u nich kilka kompozycji mozesz potargowac sie o jakis gratis ;-) my dostalismy dodatkowo platki.
powodzenia!!

He he dzięki. Wiem, że butonierki dla młodego i świadka miały być gratis...

Różowe kalie z Ładnych Kwiatkow stały tydzień!!!!
REWELACJA!!! i Super babeczka.

Ja też będę miała kalie, tylko że kremowe... Ech, to może jednak zostanę przy Ładnych kwiatkach ???

Zapłaciłam jakieś 300 zł, butonierka gratis. Wiązanka solidna, piekny kolor. Polecam.

Mila,
co zamawiałaś w "Ładnych kwiatkach" za sumę 300zł ?

Ja polecam kwiaciarnie w Klifie - tanio i fantastyczne bukiety robia.

Kalie miniaturowe różwoe 20 czy 25 (nie pamiętam) z perełkami.

Eeee... ja zrezygnowałam z pań z Ładnych Kwiatków i widzę, że dobrze zrobiłam - w innej kwiaciarni za wiązankę (wzorowaną na wiązance Elajzy:)), wiązankę świadkowej, dwie butonierki + dekorację samochodu (terenowego) zapłaciłam 350zł. Wiązanka moja i świadkowej zasuszona, dekoracja samochodu trzymała się świetnie jeszcze dwa dni później:)

Izak28,ja też calle kremowe ;o)))))

Willow, my w Ladnych... zamowilismy oprocz tego co Ty jeszcze 2 bukiety dla Rodzicow i kwiatki we wlosy. dostalismy gratis 2 z 3 zamowionych butonierek i platki, zaplacilismy bodajze ok. 500 zl.

jeszcze jedno - Willow, mozesz mi podeslac zdjecie Twojej wiazanki na maila? tak z ciekawosci :o))

Jestem w szoku!
W mojej kwiaciarni najdroższe zamówienie
/bukiet zwisający, bukiet dla świadkowej, 2Xbutonierka, 2Xbukiet dla rodziców ok. 50zł za szt. ; wiązanka na samochód + wstążeczki/ koszt 370-400 zł
No tak ale my nie wliczamy robocizny tylko stan faktyczny zamówienia.
Do tego bez łaski dowozimy kwiatky do klienta GRATIS
Muszę stwierdzić,że odwiedziłam "Ładne Kwiatki" i o dziwo wykonujemy prace w podobnym stylu :)

Willow podeślij mi prosze zdjecie twojej wiązanki na priva!ślub tuż, tuż 26,08,05 a ja się zdecydować nie mogę!!

a gdzie znajduje się wasza kwiaciarnia?? szukam dobrej i nie drogiej :))

Polecam kwiaciarnię Maja bodajże na ul.Krasickiego, Pani bardzo miła z polotem wymyśla wiązanki. Ja powiedziałam tylko że chcę białe kwiaty , nie róże i żeby nic nie wisiało :) W ciemno zupełnie, zrobiła mi śliczny bukiet, płaciłam 150zł. Niestety nie posiadam zdjęć cyfrowych bukietu.

jeśli chodzi o butonierkę,to prawie zawsze jest gratis ;o)

Ja polecam pracownie florystyczną na 10 lutego w gdyni. jest obok delikatesów, trzeba wejść w brame tzw. pasać. wlaściciel robi z kwiatów po prostu cuda. nie jest to typowa kwiaciarnia, ale wlaśnie pracownia florystyczna. polecam

Willow, a masz jakieś fotki przystrojonego samochdu, bo my też mamy terenowy... :)))

Czekam na fotki od fotografów, może tam znajdzie się coś, co będzie warto wkleić i pokazać - od rodziny też jeszcze zbieram:)

Elajza, jeśli chodzi o panie z Ładnych ..., to zaskoczyła mnie pewna rzecz - że wiązankę przygotowują już w piątek... Jak ona ma wytrzymać do 17 dnia następnego przy lipcowej pogodzie, jeśli one nie mają chłodni?

Na początku byłam nimi zachwycona, naprawdę - ale ... długo by opowiadać. I nie twierdzę, że są beznadziejne, skąd. Po prostu - wybrałam ostatecznie co innego. Ważne, że byłaś zadowolona - tylko to się przecież liczy:)

A zdjęcia samej wiązanki nie mam - postaram się wyszukać jakieś ze mną;), gdzie jest dobrze widoczna, i podeślę Ci:)

a możecie pokazać te zdjęcia samochodów????

Macie juz pomysł na wymarzoną ORGINALNĄ wiazankę???

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58813539
Tysiace propozycji:-)