Prosze napiszcie jakie znacie kwiaciarnie we Wrzeszcu, w których mozna zamówic wiązankę ślubna.
Pozdrawiam
00
Re: kwiaciarnie we Wrzeszczu
AP
(18 lat temu)
Bardzo fajna kwiaciarnia jest we Wrzeszczu naprzeciwko dawnego ''Puchatka '' nazywa się ''Hanah '' Panie potrafią doradzić i służą pomocą ,warto ją odwiedzić.
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
kwiaciarnia Maciejka na ul. Grunwaldzkiej ... vis a vis Galerii Cenrtum - ale wg. mnie mają tam drogie kwiaty
00
katarzynka
(18 lat temu)
Dzięki za odpowiedź :)
00
asinek
(18 lat temu)
Fajna jest "Ewka" kolo strazy pozarnej na Batorego. Robia cudne bukiety
00
sylvia
(18 lat temu)
maciejka ma kwiaty baaardzo drogie i nieciekawe,udaj sie do anny w medisonie i poogladaj katalogi.
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
dla zaki
00
sonecko
(18 lat temu)
Witam!
Bukiet na swoj slub cywilny mialam robiony w kwiaciarni w centrum bis kolo mc donald's. Panie maja katalog z wiazankami i do tego sluza pomoca gdy trafia na niezdecydowana panne mloda;)z wiazanki bylam bardzo zadowolona:)niestety nie pamietam nazwy tej kwiaciarni ale mysle ze bez problemu znajdziesz.
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
sukces bis likwiduja z dniem 30.09.2006
00
Sasza
(18 lat temu)
ja polecam kwiaciarnię w madisonie, właścicielka super doradza jaka wiazanka do sukni i ma piękne katalogi z oryginalnymi wiązankami. Moja była klasyczna bo tak chciałam ale za to za samohodzie wyczarowała coś wspaniałego. Polecam szczerze.
00
lamcia84
(18 lat temu)
dziś też byłam w kwiacierni na przeciwko dawnego puchatka i musze powiedzieć że fantastyczna babeczka.
to jest ich str: http://www.kwiaciarniahanah.pl/
00
ania_piotrek
(18 lat temu)
jeśli mogę o czymś powiedzieć "fatalna" - to właśnie o "Maciejce". W Manhattanie bardzo ładne bukiety robią.