l-karnityna 1500 czy Thermo Line II ???

Chciałabym kupic na allegro l-karnityne 1500, czy to nie za dużo?
a może lepiej Therm - line?? Ta karnityne polecił mi mój facet....

mam 28 lat, przy wzroście 168 ważę 62 kg. Jak dla mnie dramat, ponieważ mam pracę siedzącą, w biurze, i z nudó często podjadałam sobie to czipsiki, to wafelki przeświadczona o tym ze nie utyje (w wieku 20 lat po 2-3 tyg niewysiłkowego jeżdżenia na rowerze schudłam o 2 rozmiary i jakieś 8 kg-nie przesadzam, sama nie mogłam w to uwierzyć - od tamtego czasu praktycznie nie tyłam do czasu tego "zasiedzenia") Obecne wakacje i zdjęcia w stroju kąpielowym a także za ciasne ciuchy, które dotąd były luźniejsze uświadomiły mi że muszę wziąć sie za siebie. Od stycznia przez jakieś 3-4 miesiące ćwiczyłam brzuszki...ok 200-250 dziennie. I nic. Nic.
Postanowiłam jeszcze przez jakis miesiąc pojeżdzic codziennie na rowerze (dopuki pogoda na to bedzie pozwalała a potem albo zapisze sie na basen albo jakis aerobik) jednak chciałabym cios zrobic z tłuszczykiem zalegajacym na brzuchu i udach bo patrzec na siebie nie mogę......

ok postanowiłam więc zaopatrzyc ie w cos co wspomoże moje odchudzanie.
Co w takim razie polecacie???

ps. jesli kupujecie te cuda na allegro to prosiłabym o linka bądź nawę sprzedawcy na priva - strawberry_girl1@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: l-karnityna 1500 czy Thermo Line II ???

ja jak się odchudałam kiedyś kiedyś kupowałam te rózne l-karnity i inne thermo line też wydaje sie mi że miałam mimo iż uprawiałam sport te tabletki nic mi nie dawały, kupowałam sheiki owocowe na zmiejszenie łaknienia też nic... niewiem może na każdego to działa inaczej... ale na mnie najlepiej działała dieta bez węglowodanowa 2 dni w tyg w ogóle bez nich a reszte dni tylko jedną bułkę lub 2-3 kromki oczywiscie pieczywa ciemnego chudłam powoli ale w pół roku straciłam 10kg bez jojo.. niestety jestem teraz w ciąży i przytałam już 20kg:))))
a nie myslałas nad błonnikiem?

Re: l-karnityna 1500 czy Thermo Line II ???

jeśli mam być szczera to nie znam się na tym zupełnie.
Nie myślałam nad żadnymi dodatkami-wspomagaczami odchudzania. Taki pomysl podsunął mi mój facet, ja generalnie jestem przeciwna różnym tego typu cudom, tez dlatego ze po prostu nie znam się na temacie.
Nie zalezy mi tez na jakims spektakularnym efekcie a zmniejszeniu obwodu talii i ud, mogę nawet wazyc tyle ile ważę, nie ma to dla mnie znaczenia.
Szlag mnie tylko trafia gdy nie mogę wejść w spodenki, które kilka miesięcy temu leżały jeszcze porządnie! :)

Inne tematy z forum

Grupa wsparcia - odchudzanie (6 odpowiedzi)

Drogie dziewczyny (niestety mężczyzn pomijam, bo oni mają łatwiej), z racji tej, że mam słabą...

Implanty zębów (59 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Klinika Kurban dr Maciej Ciesielski (4 odpowiedzi)

Czy ktoś się leczył u pana Macieja Ciesielskiego? Czy ma specjalizację z ortodoncji?