l4 w ciąży
Hej dziewczyny. Jestem na zwolnieniu od 8 tc czyli 2 tygodnie z powodu silnych wymiotów i nudności i teraz moje pytanie co byscie zrobiły, gdyż mam ciągle dni w kratke 2 dni samopoczucie ok a 2 dni to wymioty i zle samopoczucie calyy dzien. Jestem zdołowana bo jak sie dobrze czuje to chciałabym wrócić do pracy i jestem zdołowana siedząc w domu, ale jak przychodzą dni wymiotów to sie z domu nie moge ruszyc a co dopiero mówiąc o pracy. Gdybym miała jezcze prace z dokumentami spokojnie bym wróciła ale mysle też o swoich finansach. Pracuje w biurze podróży, znaczna częśc mojego wynagrodzenia to prowizja. Muszę być na "chodzie" aby wyrobić target tym bardziej ze każda wypłata liczy mi się do macierzyńskiego, przy złym samopoczuciu nie byłam w stanie obsługiwac klientów, tym samym wyrobić dobrej prowizji. Mąż chce żebym siedziała do końca w domu bo często pracuje do 21:00 albo w weekendy po 12h jak to w centrum h. a ja popadam w rozpacz, bo jak tu siedziec do marca w domu????? córa w przedszkolu, mąż w pracy, ile można w tv się patrzeć. Z drugiej strony, boje sie ze przez te dni gdy bardzo zle sie czuje, nie dam rady wyrobić prowizji i obniże sobie srednią jaką będe miała wypłacaną na macierzyńskim.