Re: laparoskopia pytanko
Nie no ja nie mialam zawrotow glowy, czy tez wymiotow, ale bolalo mnie bardziej niz ta blizna po cesarce. Blizne po cesarce tak zeby mi doskwierala bardzo bardzo to 2-3 dni, ale potem jakos bylo. Zreszta po cesarce ktora mialam 18.30 wstalam ok. 6 rano, a po laparoskopii ktora mialam o 12, wstalam dopiero w nocy na siusiu i to myslalam ze orla wywine i bylo mi slabo to fakt, ale by wstac i przejsc sie to dopiero nastepnego dnia i to tez jakos w poludnie, po czym chcialam odrazu sie polozyc bo bolalo jak cholera i slabawo mi bylo. Do domku wyszlam po 2 dobach i przez 3 dni mi doskwieraly te ranki, a juz nie mowie jak mnie obojczyki bolaly od wpompowanego powietrza ktore musza wpompowac jak spisz - narkoza.
Ogolnie sie nie bol, bo to ulga nieziemska, jak juz nie masz atakow. Ja mialam takie, ze przez 3 dni nie moglam wstac! lezalam nieruchomo. Nikt nie wiedzial co mi jest:/
No bylo i juz, ale tak jak pisze wspominam gorzej niz cesarke. Ale cesarke wspominam super!!!!!!!!:D Wstanie pierwsze bolalo ale potem szlo, a tu juz nie koniecznie:(
Ale dasz rade, to chwila i koniec atakow!
Ja polecam Clinica Medica operowala mnie dr. Bednarczyk, wspaniala chirurg i opieka, komfort - no ale fakt placilam. NFZ doplacal chyba 500zl reszte ja:/ 1500zl ale wszystko super, milo i przeciwbolowe itd.
AAaa diete to ja moze stosowalam z 1,5 tyg:P
0
0