laryngolog prof. Czesław Stankiewicz- opinie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia i opinie? Właśnie polecono mi tego lekarza do leczenia zapalenia ucha u mojego malucha.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: laryngolog prof. Czesław Stankiewicz- opinie

podłączam się do pytania...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ma lepszego lekarza w Trójmieście. Gorąco polecam. Świetny fachowiec.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12

Leczył mnie 10 lat temu z kataru, operacja przegrody nosa, wiele wizyt i róznych antybiotyków a katar mam do dzis.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Proszę o wskazanie kiedy i gdzie przyjmuje?
Dziękuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

swissmed
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam , jestem pacjentką prof. Czesława Stankiewicza od kilkunastu dni . Mam niedosłuch znacznego stopnia . Wizyta i badanie to wysokiej klasy perfekcja . Pierwszy raz w życiu zostałam dokładnie L A R Y N G O LO G I CZ N I E - zbadana , otrzymałam leki i wizyta kontrolna wyznaczona po przyjęciu leków. Odczuwam dużą poprawę. Pan prof. docieka jaka jest przyczyna ? mojego niedosłuchu ? przechodzę badania diagnostyczne . Pan prof. CZ. STANKIEWICZ to lekarz o dobrym sercu i wielkiej mądrośći zawodowej . Dla mnie jako pacjentki - to WIELKI CZŁOWIEK ...... inni lekarze laryngolodzy , u których zaliczałam kolejne wizyty już na wstępie - tonem głośnym " proszę kupić APARACIK i to wszystko co mogę zaproponować !!!! na moje słowa " boli mnie ucho ,a może jednak zechce mnie Pani zbadać ? będzie APARACIK ,będzie koniec problemów !!!!! WSTYD i kompromitacja , takich lekarzy należy pozbawiać PRAWA WYKONYWANIA ZAWODU LEKARZA !!!!!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od sześciu lat jestem pacjentem profesora i jetem bardzo zadowolony z jego profesjonalnego podejścia do pacjenta, trafnej diagnozy i skutecznego leczenia zakończonego sukcesem. Zawdzięczam mu życie za, które ogromnie dziękuje Panu profesorze!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam!
Czy mógłbyś podać numer telefonu do Profesora?
Z góry dziękuję.

A gdzie teraz przyjmuje Pan profesor? Tel. w Grudziądzu nie odpowiada.

Jego Ego zwala z nóg. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

no ale ma podstawy...dzieki niemu moja mama nie straciła sluchu w jednym uchu..podjał się usunięcia czyraka ze środka ucha mojej mamy x lat temu, czego nikt nie chcial zrobic - ja polecam !!!

mi tez odkryl przyczyne mojej ciagłej anginy, zkierował do szpitala, mialam operację, pół gardła mi wycięli bo nikt wczesniej przez 20 lat nei zauwazył mojego schorzenia....od kilku lat do dzis ani razu nie zachorowałam na górne drogi oddechowe ;)

wybitny specjalista
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie twierdzę, że nie jest dobry. Pewnie jest. Ale rzadko ma do czynienia z tego typu ludźmi i z całej wizyty to zapamiętałam najbardziej :)

Potwierdzam, że to świetny fachowiec. Przeprowadził u mojej mamy bardzo poważną operację usunięcia guza ślinianki. Istniało ogromne ryzyko uszkodzenia nerwu trójdzielnego twarzy. Dzięki doktorowi Stankiewiczowi jedynym śladem po operacji jest niewielka blizna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

naleze do tej grupy chorych ktorzy zyja tylko dlatego ze na swojej drodze spotkali sie z Profesorem.Rak krtani to nie przelewki,ale po dwukrotnej interwencji chirurgicznej Pana Profesora funkcjonuje dosc dobrze bez tracheotomii mimo ze nie jestem czlowiekiem mlodym. Uwazam Pana Profesora za osobe wybitna i bede mu wdzieczny do konca swoich dni. Szczerze polecam w sprawach naprawde powaznych.

Czy ktoś mógłby podpowiedzić orientacyjny koszt usunięcia guza ślinianki u Profesora ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

W zeszłym roku w styczniu Profesor usunął mi złośliwego guza ślinianki w Akademi Medycznej w Gdansku,dzieki temu zabiegowi zyję i jestem wdzięczna profesorowi za uratowanie mi zycia;-).W moim przypadku wszystko było przez NFZ.Wystarczy stawić się na konsultacji laryngologicznej w Akademi Medycznej w Gdańsku codziennie od 08:00 do 12:00.
Do końca życia będę wdzięczna panu profesorowi Stankiewiczowi za wszystko co dla mnie zrobił;-)

czy potrzebne było skierowanie od lekarza ogólnego ? i w jakie dni przyjmuje prof. w AM -konsultacje.Z góry bardzo dziękuję za odp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

cudowny doktor profesor stankiewicz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cudowny Profesor Ma Podejscie do Pacjenta leczył Moją Mamę POLECAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan Profesor ......to wspaniały specjalista .Wrażliwy ...Naprawdę Bardzo ale to Bardzo Dobry Fachowiec. Leczył moją mamę .Dziękuje Panie Profesorze .Wdzięczna Córka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

witam, ma ktoś namiar na tego lekarza? czy dobrze zrozumiałam, że można podjechać na akademię i tak od ręki przyjmuje?trzeba mieć skierowanie?jak to wygląda?

Prof. przyjmuje w Swissmed na Jaśkowej Dolinie w Gdańsku. Może i dobry fachowiec tylko ze nie robi różnych zabiegów. Po wizycie przekazuje Ciebie innemu niezbyt rozgarniętemu lekarzowi. Zatem trudno mi ocenić jego fachowość.

POTWIERDZAM!!!!! Cudowny Czlowiek i Lekarz.Wiele lat opiekowal sie z wielkim oddaniem moim Tata.Jestem mu ogromnie wdzieczna za wszytko co dla nas zrobil.

Serdeczne podziękowania dla profesora Czesława Stankiewicza za wspaniałą opiekę i wytrwałe leczenie ślinianek przyusznych. Profesor Czesław Stankiewicz to wybitny specjalista, który znajduje rozwiązania najtrudniejszych przypadków laryngologicznych. Z dużym zaangażowaniem i życzliwością pomaga pacjentom.

Wdzięczna pacjentka, Barbara Łopaciuk z Koszalina

Najlepszy z najlepszych polecam z czystymojej sumieniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serdeczne podziękowania dla całego personelu oddziału Otolaryngologii Uniwersyteckiego Centrum klinicznego w Gdańsku a szczególnie dla profesora Czesława Stankiewicza oraz lekarza Pawła Lemskiego za ogromne wsparcie podczas pobytu w szpitalu.Dziękuję za to ,że w trudnej dla mnie chwili trafiłam na tak wspaniałych ludzi. Urszula A.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

przeuroczy człowiek o wielkim sercu -specjalista klasy światowej. Leczył mojego syna z problemem torbieli w AM w Gdańsku- jestem ja, mój mąż, a szczególnie mój syn wdzięczni każdego dnia- DZIĘKUJEMY PROF.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

JAN- mogę tylko potwierdzić , że jest człowiekiem o wielkim sercu bardzo opanowany i bardzo sympatyczny zna się na swojej pracy wyśmienicie. jest super. takich ludzi jest chyba już nie dużo.
serdecznie pozdrawiam.

Inne tematy z forum

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...