łazienka - jak kładziecie kafelki?

witam jak remontujecie łazienkę kładziecie kafelki w karo czy prosto? bo slyszałam ze modne są już kafelki kładzione na prosto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: łazienka - jak kładziecie kafelki?

ja kladlam prosto, bo tak mi sie bardziej podoba. Poza tym dzis moga byc modne na prosto, jutro karo ... musialbys remontowac srednio co 2 lata, zeby nadazyc za moda. odpowedz sobie na pytanie, jak Ci sie bardziej podoba.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz w modzie są kafelki prostokątne, matowe, położone dłuższym bokiem wzdłuż. Karo też modne, ale z drobnych, ozdobnych płytek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Modne?....kładziesz jak Ci się podoba a nie jak jest modnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Karo to wiocha. W przeciagu 6 lat tylko u jednego klienta kladlem w karo. Kiedys sie kladlo w karo jak byly sciany krzywe i nie w katach zeby nie rzucalo sie w oczy. Przy polozonych prosto od razu widac" klin" jesli na jakiejs scianie nie ma konta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Kąta" a nie "konta" ANALFABETO!!! Konto to masz w banku......
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

za pierwszym razem napisalem "katach" a za drugim razem wyszlo jakos z pospiechu'' konta ''czytales calosc durniu. jak nie to najpierw przeczytaj a potem sie udzielaj i obrazaj innych. jezeli ktos jest analfabeta to robi bledy caly czas a nie od czasu do czasu przy tym samym wyrazie. wiecej bledow nie znalazles bylo wiecej wyrazów z u lub rz na ktorych głownie analfabeci robia bledy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie dość że analfabeta to jeszcze debil .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja słyszałem że na sztorc , to najnowsza moda .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

wymiana kotła gazowego (3 odpowiedzi)

dzień dobry, czeka mnie wymiana dwufunkcyjnego kotła gazowego w mieszkaniu niespełna 80m, obecnie...

wiertarko wkrętarka jaka? (38 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (46 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...