lejdiiis eeeend dżentelmaaan.....

....miiiiisssss .......PENY LANE !!!!!!!
witam wszystkich ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fate

wiem, że i tak tego nie przeczytasz..ale..zacytuje Ci Twojego ukochanego Twardowskiego

"......a nieszczęście, to szczęście, lecz na razie inne..."

trzymaj się ciepło i wiedz, że ja zawsze jestem z Tobą ;)

Wy wszyscy

Fate zawsze opowiadała mi jacy to jesteście wspaniali, super inteligentni, że ją rozumiecie...a wy co ?
jesteście beznadziejni!!!! mam jej przekazać jak to odczuliście jej brak!?! żal mi jej , bo była taka beznadziejnie ufna ...i żal mi was, bo widzę jacy jesteście : zapatrzeni w siebie, nieczuli...szkoda słów...
dziękuje tylko K.N.N> - naprawdę dzięki w imieniu Fate...
A Ty Postregiment...nie zauważyłeś...jej kłopotów , widzisz tylko siebie....jak wszyscy inni..

Penny

Fate jeszcze wroci... A Ty masz strasznie niskie mnie manie o innych ludziach... Ciekawe jak jest na co dzien

Peny

......kazdy jest troche zapatrzony w siebie... kazdy z nas jest po trosze egoista... na szczescie niektorzy umieja nad tym zapanowac... uwierz ze ci ludzie to umieja.... niewiem jak w srodku ale tu.... tu na "papierze" naprawde sie przejmuja i chca pomoc.... a sadze ze.... ze nietylko tu ale i w zyciu realnym takze obchodza ich inni... Oni naprawde sa wspaniali....

"..."

"...przez palce zwyklych dni ogladasz swiat w pospiechu gubiac sny, twoj smiech zawstydza Cie... wiec wolisz niesmiac sie niz chwile smiesznym byc... sproboj choc raz odslonic twarz i spojrzec prosto w slonce zachwyci sie po prostu tak i wzruszyc jak najmocniej..... nieboj sie bac gdy chcesz to placz idz szukac wiatru w polu.... pocaluj noc w najwyzsza z gwiazd...

PRZESUW w Plamie!

------->
Czytają: Marcin Wilkowski Bartosz Frankowski
Artur Nowaczewski Cezary Domarus Lech Loffo Landecki
Muzyka: Paweł Grabowski i Drewno from Las2 MAJA 2002 GODZ 19.00
MKT PLAMA Gdańsk Zaspa, ul. Pilotów 11
Wstęp wolny.
------------------->
www.artzin.prv.pl
mwilkowski@cogito.univ.gda.pl lub
mwilkowski44@wp.pl
------------------------------------------------------>

...

------->
PRZESUW w Plamie!
Czytają: Marcin Wilkowski Bartosz Frankowski
Artur Nowaczewski Cezary Domarus Lech Loffo Landecki
Muzyka: Paweł Grabowski i Drewno from Las
2 MAJA 2002 GODZ 19.00

MKT PLAMA Gdańsk Zaspa, ul. Pilotów 11
Wstęp wolny.
------------------->
www.artzin.prv.pl
mwilkowski@cogito.univ.gda.pl lub
mwilkowski44@wp.pl
------------------------------------------------------>

12 maja Przesuw w Plamie

12 maja Przesuw w Plamie

Samotna....nie zarazileś...przynajmniej mnie....ale jestem adminem pokoju "Wschody i Zachody..." na PalTalku i to pochłania

(do NAS), a zobaczysz mnie i usłyszysz....tam , oprócz textu jest fonia i video; nie martw sie jednak-bez Twojej zgody nikt Ciebie nie usłyszy, ani nie obejrzy!To więcej niż zwykły chat....I panuje w mym pokoju cieplo i życzliwość...i nikt Ci krzywdy nie zrobi...

Halo Bruksela

I cóż powiesz?
Bo tu nic specjalnego. Byłam dziś na seminarium zakładowym, gdzie Szef mówił o swioch pomysłach m. in związanych z moją pracą, nakarmiłam Nabuchodonozora, dałam w skórę potworkom (strasznie się wiesza przy tworzeniu nowych postaci!), popracowałam nad Królestwem Leśnych Wzgórz ...i już czuję się zmęczona. A co u Ciebie, mój Pochłaniaczu Fotonów? Dużo zajęć? Ciekawie? Jak z dostępem do komputera?
To straszne, jak daleko jesteś.
Posyłam serię stęsknionych fotonów, o: tac tac tac tac tac tac tac tac tac tac tac tac tac tac
Napisz coś.

Eleiela

wpadlem tylko na chwile, nie zorganizowalem jeszcze karty telefonicznej, moze potem dostane sie na dluzej

Eleiela

smutno tu bez ciebie

Eleieila

a propo fotonow
slurp slurp slurp slurp slurp slurp
dojechalem, pokrecilem sie chwile po miescie w niedziele a poten obejrzalem cosik w tv gadajac z jednym amerykaninem smagla niemka i francuska
rano na kurs, dretwa atmosfera, ale troche ciekawych rzeczy. 5 euro za 2h internetu. tam w instytucie mozna tylko na chwile. obok mnie otwarty bar ale nnie wiem czy bede cos wydawal, drogo tu.

Zwierz

Do cholewy

GITS

gdziezescie byli w zeszla srode???????

:)

Jak myslicie.... czy baranek zjadł różę? ... pytanie moze zbyt banalne i głupie, ale jak wielu z was będzie wiedziało o co chodzi? ... coś w tym jest...
Ludzie za szybko dorastają... czy jest jakiś moment waszego życia, kiedy byliscie mali i zdarzyło się coś, co do dzisiaj pamietacie?

Idę spać...

A tak w ogóle...to chyba straciłam pracę...

Pigula

ale oczywiscie jako Pigula?

Plagiat

SZukasz Zwierząt? No przeca widzisz, że są w Brukseli!!!

Plagiat

SZukasz Zwierząt? No przeca widzisz, że są w Brukseli!!!

.

zjadł

Plagiat

No oczywiście!!!!!!

Plagiat

W zeszłą środę byliśmy w Burdlu, gdzie odbył się reżyserowany przez Alicję spektakl, w którym Zwierz grał jedną z głównych ról.Oprócz niego Mentat, Alicja, Kiszczak, Robak , Kozi i in. Prawdopodobnie zagrają to jeszcze kilka razy. A Ty, biedaku sam siedziałeś?

wojtek

czy ktos wie jaki jest www do club internet system w gdyni

Potrzebna fajna dziewczyna

Czesc dziewczyny, jezeli jest wsrod was jakas samotna, mila i ladna, zapraszam "do mnie" najpierw do bpgd0613@yahoo.com
Moze byc naprawde ciekawie, wyksztalcony, przystojny, niezalezny pod kazdym wzgledem :-)
(tylko dziewczyny, ktore potrafia sie smiac) Hej! Bart

Rocki

mash numerek tel: 803-02-96
Adres mailowy mam do Marka prywatny, więc nie podam
Pozdrawiam

Hej, Kochanie

Siedzę sobie dziś przez cały dzień na katedrze i przeprowadzam dość ważny dla mnie eksperyment, więc trzymaj kciuki, żeby się udało. Jeszcze tylko ze dwie godziny i będę mogła pójść do domu. Potworkom już chyba nie przyleję.. dziś im się udało.Czytałes już tę książkę, którą dałam Ci na podróż? Jak się podoba? Jak dla mnie słowo rekomendujące ją (to umieszczone na okładce) jet w pełni uzasadnione. Byłam wstrząśnięta. Zwłaszcza to opowiadanie o pobycie w szpitalu psychiatrycznym(he he) jest niesamowite. Przy okazji: wiesz, nie sądziłam, że "Kochankowie mojej mamy" to taki fajny film. Boże, jestem już wyprana, a na jutro chciałabym skończyć obiecany Kiszczakowi rysunek...jak widzisz myśli kłębią mi się w głowie, pocięte na kawałki, właściwie mieszanka jest dużo gorsza, ale odfiltrowuję spod palców kawałki związane z pracą. Jutro może dowiem się więcej jak "na zewnątrz" wypadła sztuka i co planuje Alicja. Zaraz będe musiała iść, kończy mi się przerwa, bakterie nie chcą czekać, posyłam strumień fotonów(dziś zielone), no i - trzymaj się. Napisz co u Ciebie .Kocham Cię

Hey kochanie!

bardzo milo sie bawie w Brukseli. Co dziennie nowa panna i wogole jest fajnie... a kursy? jakie kursy siedzimy w barach sobie ladnie... :)

Eleiela

soneczko moje zielone :) siedze sobie na kursie wieczorem do schroniska chwile sobie z ludzmi pogadam
poczytam ksiazke i spac
nic specjalnego
ksiazka mi sie podoba , milo sie ja czyta, wstrzasajaca? moze troszeczke ale przyjemna
jak wroce bedzie skonczona. tesknie za toba
kocham cie
mrrrrrrrrrrrauuuuuuuuuuuuuuuuu

zwierzoplagiat

nawet gdybym mial ochote , a nie mam, to mnie nie stac.

Halo

Zniknąłeś zczata zanim zdołalam worowadzić wypowiedż. Jesteś tu?

Masz

Chwilkę czasu? Bo ja tak!

No i

Cię nie złapalam

ZWIERZ where are U

Przede wszystkim pozdrowienia gorące dla Twojej właścicielki :)
Poza tym ode mnie dla Ciebie...Eleiela wybacz...ale na chacie on jest na mojej złotej wysadzanej smyczy :))))

Tak sobie czytam HP...ależ fala miłości się tu przelewa...Eleiela..i Zwierz...jesteście cudowni...generalnie oby tak dalej, i taka maciupeńka rada: uczucia mówione po cichu, między sobą (a nie na "zewnątrz") są najważniejsze, najcieplejsze, najsłodsze i warte najwięcej...

niepoprawna...

nie zjadł

niepoprawna

a co ty pamietasz? czy moze zapomnialas?

i znowu jestem

wczoraj troche pobalowalem z dwoma francuzami (jeden polskiego pochodzenia) jestes tu dzisiaj? ja wejde jeszcze kolo 18 napisz kiedy mozesz, ja moge wejsc po 18, 30, dzis wyjatek. jesli pozniej napisz. cos sie dzis nie najleiej czuje. zab mi sie skruszyl grrrrrr
i smutno bez ciebie
moje fundusze sa ograniczone a kupilem jakas karte telefoniczna z ktorej skorzystac nie moge. wpadne na czata.

Eleiela

cicho smutno brrrrrrrrrrrrrr

Eleiela

szkoda ze sie minellismy. moze jutro o 18.30?
tesknie, a ksiazke juz przeczytalem

Eleiela

szkoda ze sie minellismy. moze jutro o 18.30?
tesknie, a ksiazke juz przeczytalem

Zwierz

nie obchodzi mnie to
obchodzi mnie tylko GITS

raz wiedziales ze przyjde i nie wziales go ze soba.
nastepny tydzien - przyjechalbym chetnie po GITS do burdla, ale niestety nie powiadomionno mnie ze was nie bedzei u aktorow.

naprawde bardzo chetnie bym go odzyskal...
nawet Cie to nic nie kosztuje
wiec przestan gadac ze Cie nie stac... nawet na najtansza przyjemnosc

Plagiat...

Dobrego dnia...
i pamietaj.... wiesz o czym....

PS: Dziekuje...

"..."

.......Człowiek jest tajemnicą, z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odchodzi.....

Peny Lane.....

...nie ma niskiego mniemania o innych..poprostu się o mnie martwiła...przepraszam za kłopoty..

Leluu

Tu nie chodzi o "zewnątrz", tylko o wygodę porozumiewania się w przypadku, gdy nie można określić kiedy się będzie miało dostęp do komputera.Jeśli chodzi o Was, całą resztę, to nie przeszkadzacie nam, to wszystko.Jeśli my Wam przeszkadzamy, to serdecznie przepraszam, zresztą jeśli chcecie, możecie nie czytać. Nie piszemy tego, żeby się przed kimkolwiek afiszować, zresztą jak zauważyłaś nie poruszamy zbyt osobistych tematów(poza "kocham Cię" i "tęsknię", co jest dość oczywiste). A dobrze jest mieć kontakt codziennie, przy świadomości, że druga osoba jest tak daleko. Jakoś tak wyszło, że nie założyłam konta elektronicznego...no i jesteśmy tu.
Co do smyczy...poczytaj Andersena, żeby dowiedzieć się, jak skończyła się historia ptaszka uwięzionego w klatce ze wszystkimi wygodami...

"Właścicielka"

Brrrrrr

Halo

Nie wiem, czy wytrzymam do 18.30, nie mam już tu prawie co robić, a głodna jestem potwornie...Elektroforeza tup tup... tup tup...zbliża się do mety, katedra (prawie) pusta, a ja korzystając z chwilki wolnego piszę tu, ale cały czas pałętam się po swoim Królestwie, przystając co chwilę, by tu czy tam coś postanowić, tu duch, tam miasto, a w tamtym kierunku będzie jeszcze jedna nadrzewna wioska...Wiesz, mam pomysł na świat (Rolemaster fantasy) w którym pokusiłabym się o poprowadzenie drużyny. Gdybym miała czas nad nim trochę popracować, zrobiłabym to choćby i za tydzień, to niesprawiedliwe że wpada się na tyle pomysłow w momentach gdy się nie ma na nie czasu. Swiat będzie musiał poczekać, ale nie daruję go sobie. Zaobserwowałam dziś coś potwornego: CZUJĘ GŁÓD GRANIA. Po raz pierwszy.Zasiliłam szeregi uzależnionych!! Nie będę krzyczeć "ratunku" bo wiem, że mnie nie wyciągniesz...tylko pociągniesz głębiej.
A jak tam Eldarowie?
Już czwartek, to tylko jeszcze (aż) dwa pełne dni i kawałek. ("Ale za to niedziela, ale za to Niedziela...")
Z prędkością światła posyłam fotonowego całusa. Pa. Kocham Cię.

Super

jest tu super zapraszam

jak

wytrzeźwieję to..
napiszę,
ale
wqrwia
mnie
wrrrrr

Zaproszenie

Administratorzy Amatorskiej Sieci Komputerowej 33 Net serdecznie zapraszają do obejrzenia swej stronki!

Kiwdul NN.

Fate naprawdę była poruszona tym , co napisałeś....Może, to dziwne, ale wydaje mi się , że trochę jej to pomogło...ale Ona cała jest dziwna...tak łatwo uczynić ją szczęśliwą.....

Eleiela calm down

Złość piękności szkodzi!
Nie pisałam aby zdenerwować!
Poza tym myślę (czuję w kościach) że jesteś bardzo bardzo bardzo inteligentną kobietką i nie powinnaś stresować się jakimikolwiek wypowiedziami - bardzo Cię o to proszę, ok?
Możecie "słodko" się wymieniać "czułymi słówkami" gdzie chcecie, tylko czy H.P. jest do końca takim kochanym miejscem hmmm.... nie wiem.
Co do smyczy - dziewczyno przecież to są wygłupy!!! Andersena owszem poczytam mojemu synkowi do snu, jak będzie troszkę starszy - teraz jestem na etapie krótszych książeczek typu "Słoń Trąbalski", "Lokomotywa", "Kot w butach" itd. itp. - w końcu Junior ma dopiero 2 latka i 2 miesiące :)
I niniejszym proponuję oficjalne ;) przekazanie smyczy - ELEIELO WŁAŚCICIELKO ZWIERZA :))))
Tylko uważaj szarpie na zakrętach :)

" Za wszystko "

za wszystko dziękuje
za spokój i trwogę
za to, że nie rozumiem
i odejść nie mogę
za to, że nas łączą nie poznane ręce
za jedną jeszcze jesień by pokochać więcej
uratuje, otworzy parasol nade mną
posłuszeństwo, co prowadzi w ciemność...

Ks. Twardowski

ja chyba też go pokochałam...w tak prosty sposób powiedzieć tak wiele..

Czyzby

Pigula jednak byla potrzebna?

Dajcie mi niebieska...

Wezcie sie za siebie prosze...

A moze czerwona?

To juz zaczyna dobijac... ARGH!

A najlepiej czarna niech bedzie ta pigulka....

Marzenie...

"... gdy niebawi Cie juz swiat zabawek mechanicznych, kiedy dreczyCie bol... niefizyczny zamiast sluchac bzdur glupich telefonicznych wrozek za siedmiu morz spytaj siebie czego pragneisz, dlaczego klamiesz ze mialas wszytsko... gdy udajac ze spisz w glowie tropisz bajki z gazet... kiedy niechcesz juz snic cudzych marzen... bosa do mnie przyjdz i od progu bezwstydnie powiedz mi czego chcesz... sluchaj jak dwa serca bija co ludzie mysla to neistotne.... kochaj mnie, kochaj mnie, kochaj mnie nieprzytomnie jak zapalniczka plomien jak sucha studnia wode kochaj mnie namietnie tak jak by swiat sie skonczyc mial... swoje miejsce znajdz i niepytaj czy taki uklad ma jakis sens... sluchaj co twe cialo mowi w milosnej studni juz nieutoneisz kochaj mnie, kochaj mnie, kochaj mnie nieprzytomnie jak zapalniczka plomien jak sucha studnia wode... kochaj mnie, kochaj mnie, kochaj mnie nieprzytomnie jak ksiezyc w oknie smiej sie i placz na linie nad przepascia tancz az w jedna krotka chwile pojmiesz po co zyjesz...."

Plagiatq

Sama zaczęłam brac piguły, wchodząc tu na HP...
no comment's

samotna

moja zabawke mechaniczn bedzie mozna zobaczyc w hotelu zhp niedlugo

piwa dawac nie bedzie .... ale jedynie satysfakcje......

tworcy.....
bleh......

prosze...

nie......
usmiechnij sie do mnie.......

tylko o to prosze......

Ifka

moja pigula na zly humor - 5 piwek...
mozna spac spokojnie.....

Plagiat

...specjalnie dla Ciebie :)
na wiecej mnie niestac po wczorajszym dniu, przykro mi...
Pamietasz o tym czego miales nierobic???!!!???
Zycze Ci milego, udanego, pogodnego i niepowtarzalnego dnia...

Plagiat

Ty masz osobista pigułę???
No no no

!

:))))

...

.
...dlaczego?...(???!!!)

....odzywa sie nie czlowiek...a kundel niechciany...pozbawiony milosci...przyjaźni nawet...do drzewa samotności przywiązany...

...milczące czasy nadeszły otulone w zimno skłamanych uczyć...

...naiwność życia w szczerości...

...ludzie i ci, co ludźmi chcą być na wyrost-krzycząc kłamstwem, że prawdę głoszą...a wierzyć im tak ogromnie pragnę...

...NAIWNY CZŁOWIEK W ŻYCIU NORMALNEGO MATERIALNEGO-ZAKŁAMANEGO ŚWIATA...

Ja.Ty.Oni.My.
.

...zawołaj znów mnie....daj mi pokonać milczenie...daj mi wyjść spod tej fali ogromnej,która mym życiem jest... próbując

Podaj mi dłoń swą...proszę...

Ifcia

wlasna pigula... nie nie mam. nie stac mnie

Plagiat

do Plagiacika:)

widzisz...nawet tu mnie przywialo...pozdrawiam...:)))...rozmnazanie goora!!!

Do Zielonej Dziewczynki

milo niezmiernie :) zarowno mi jak i reszcie pewnie :)

...

"Ktoś kiedyś kochał,
Lecz nie był kochany
Głęgoką ranę w sercu nosił.
Ktoś kiedyś pragnał czyjejś
Pieszczoty - lecz nigdy o nie
.............Nie prosił.
Ktoś kiedyś patrzył w czyjeś oczy,
Pragnąc odnaleść w nich
Cień uczucia i błysku tego szukał
- na próżno
......... Nie znalazł nawet
..................... Współczucia.
Wreszcie ktoś zwatpił
W istnienie miłości...."

Samotna

Zastanawiam się
cóż jeszcze uczynisz by zwrócić na siebie uwagę. Jesteś bardzo niedojrzała i w dziwny sposob próbujesz.
Wierzę w to, że jesteś romantyczką... może znajdź sobie jakieś zajęcie? Np. nauka... hobby jakieś
To Twoje taplanie się w samotności jest żenujące.

Samotna

Chyba czas zmienić xywkę....bo nie jest już aktualna...kto jak kto , ale Ty " samotna " nie jesteś !
Skoro wiesz , że sama się " dołujesz " , to po co do cholery to robisz ?????? w sumie też dobry sposób na popularność...

KIWDUL NNEB..

..( czy chociaż raz napisałam dobrze tą xywkę !).....

..jedyny sensowny człowieku piszący do TEGO hyde parku.... Czy też uważasz, że mam niskie mniemanie o innych ?
Co oznacza Twój nick ?
Muszę kogoś pomęczyć pytaniami :-)
ściskam cieplutko ...

Iza

....jesli tak uwazasz i czujesz sie z tym dobrze to.... niech bedzie tak jak uwazasz...
Milego dnia zycze...

Do wszystkich...

....widze ze i tu przeszkadzam.... tak wiec juz przestaje i.... i znikam... zyczac Wam wszystkim wszystkiego naj....

S...A...M...O...T...N...A...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boże, co Ty wygadujesz!!!!!
Marsz do kąta! :) I nie ruszaj sie z niego dopóki nie ochłoniesz!!!!
Nigdzie nie odchodz!!!!
Pozostań.
Prosze.
Musisz...

Peny Lane...

... :) ...dobrze napisałaś mój pseudonim !
Mój mick-to nic innego , jak imie i nazwisko wspak( nie ukrywałem tego NIGDY i każdy stały bywalec tego serwera wie o tym :) A teraz i Ty wiesz )

Dziękuje, że tak ciepło o mnie myślisz...tym bardziej jest mi miło, że jesteś PRZYJACIELEM Fate i na pewno tak samo , jak ONA wrazliwą duszą...

(biedna SAMOTNA...troszkę, za mocno napisałaś....Ona jest taka draźliwa...wraźliwa...Bardzo Ją lubię, choć prawie nie znam...Nie chce się ujawnić w rzeczywistym-nie wirtualnym świecie...jeszcze nie chce.)
W tej chwili jestem bardzo zajety czasochlonnym adminowaniem pokoju "Wschody i Zachody..." na serwerze programu PalTalk.Gdy bedziesz coś chciała sie o tym dowiedzieć-zawsze możesz napisać maila, lub zagadnąć do mnie na GG(1978366) lub ICQ(145881486)-odpowiem wowczas na wszystkie Twoje pytania-w miarę moźliwości ...A i być może skusisz się na zainstalowanie PalTalka(to serwer chatowy...ale z fonią rzeczywistą i takimże obrazem...jest i txt)
I ja ściskam ciepło!!!

Ps.Są tu jeszcze wartościowi i wraźliwi ludzie-tu na hyde parku Trójmiasto :)
Dziękuje , że i mnie do nich zaliczyłaś...
To naprawdę jest bardzo budujące wewnetrznie...i tak bardzo w duszy mi zagrało z tego ciepła...
pa

Serdeczne pozdrowienia wiosenne dla FATE!!!!

zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew :)))

fajnie :(((

albo i nie :)))

asmi

staram się nie zapominać...

...posłuchaj...

zewsząd cisza...
i tylko wiatr przeciskający się pod drzwiami i przez dziurkę od klucza, nieznośnie zawył...
rozdmuchał kartki, przewrócił kwiatka, i odszedł... bez słowa..
cóż miał powiedzieć? od słów są ludzie... bo tylko słowa mają ludzie... i nic więcej nie należy do nich...

PRECZ Z CISZA !!!!

BUM !!!

Jakby Inna...

Ale Wam się ludziska nudzi! Mi też nudziło się, ale tylko przez chwilę. Przypadkiem trafił mi się Hyde Park. Co to, kącik samotnych serc?! Był chyba taki program na jedynce. Nie twierdzę, że to nie jest potrzebne, rozumiem samotnych ( sama byłam, ale na szczęście tylko przez krótką chwilkę ), ich potrzeby, ale słowa, które tu padaja zakrawają na żenadę. Grafomaństwo to powiedziane eufemistycznie... Nie trujcie tu więcej, stwórzcie swoją stronę ( a może blog.pl? ), gdzie będziecie mogli wylewać swoje żale i smutki, bawić się w parapoetów i błagam wszystkich innych, więcej ŻYCIA, OPTYMIZMU, RADOŚCI, POGODY DUSZKA!!! Nie bądźcie takimi typowymi Polaczkami, którzy chyba jakąś przyjemność czerpią z zamartwiania! Naród pesymistów i smutasów. INie zapominajcie, że: Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma! Albo się do tego dąży. Doceńcie siebie, innych i stwierdźcie, że warto żyć pogodnie i z wiecznym uśmiechem. To zadziała! Pozdrowionka słoneczne!

hm... gdzie tu poimprezowac... co wesolego?

Prosze Panstwa - otoz wczoraj nawiedzilam - za namowa SuperExpressu knajpe Yesterday, albowiem tam wlasnie miala miejsce impreza o nazwie Porno Party. Oczywiscie przewodnictwo - Skiba i Konjo... Czy ktos jest w posiadaniu tekstow wierszy Konja, Brzoski... tych jego rymowanek? Czy ktos z Was bywal na imrezach w Rock Cafe ? Np. Lepper Party? :o) Wiem, ze tmoze to niezbyt zachecajaco brzmi, ale czasami warto skusic sie na tego typu rozrywke, bo zeby tak dowcipkowac... to tez trzeba miec talent i wyobraznie. A co wesolego sie Wam przytrafilo oststnio, co?

KLUB LADA POLSKA

Czesc wszystkim. Jestem nowy w hyde parku, ale stronke odwiedzam regularnie. Mam do was taki apel. Poszukuje posiadaczy wszelakich samochodów marki Łada, bo jest juz klub lada polaska. Jezeli ktos z waszych znajomych ma takie autko lub ktos z was ma , to zapraszam na nasz strone www.klubladapolska.of.pl, a dalej na tamtejsze forum. Na forum pytac sie o ludzi z 3miasta. pozdrawiam

Samotna

Robaczku mały, Ty się tak wszystkim nie przejmuj...dobrze wiesz, że jesteś jedną z najbardziej lubianych tu osób...a pare ostrych słów tylo Ci pomoże ( co by woda sodowa nie uderzyła Ci do głowy ;)

uśmiechnij się do K.NN. !)

WESOLINKA

pogodę ducha siała tu Fate..jej wewnętrzny optymizm spowodowany był głęboką wiarą w Boga i w ludzi...i co jej to dało...kiedy coś jej w życiu nie wyszło ( prawie ) żaden z hydeparkowych znajomych nie wsparł jej ciepłym słowem...Ona nadal cieszy sie słoneczkiem, mną ;), szczęściem jakie daje wiara...ale już nie tu...to miejsce za bardzo zraniło ją chociaż o tym nie mówi...

jestescie niesforni...

Wesolinka

pozwolisz ze sie zasmieje z Ciebie?

taka_sobie_pani

ANTYREKLAMA "rock cafe" vel ?MUZEUM ...polskiego... rocka?

NIGDY przenigdy ZA niczyja NAMOWA nawet NIE bede PROBOWAL sie DOSTAC do srodka.

PO tym JAK trzy RAZY odmowiono MI sprzedazy PIWA mimo IZ mialem DOWOD osobisty ORAZ gdy NIE wpuszczono MNIE tam W wieku 21 lat NA koncert MIMO iz ROWNIEZ ten DOKUMENT pokazalem.

WIDOCZNIE to NIE jest LOKAL dla LUDZI kulturalnych ALE dla LUDZI z PELNYMI portfelami

Aha.... Gazety wyborczej juz tez nie kupuje...

KONIEC ANTYREKLAMY

"i znikam... zyczac Wam wszystkim wszystkiego naj...."

ciekawe co oznaczalo naj... ???
naj :))) czy moze naj :(((
a moze jeszcze inny naj....
Jaki?

Leluu

Za tym, co pisałam nie kryło się tyle emocji, ile podejrzewasz, wiesz ja nie lubię ludzi afiszujących się z uczuciami, w ogóle afiszujących się z czymkolwiek, w dodatku zawsze myślałam o sobie jak o osobie, która się bardziej chowa przed światem niż do niego wychodzi, stąd najprawdopodobniej tyle zaangażowania, żeby wyjaśnić sprawę. Co do smyczy to przecież doskonake wiedziałam że to wygłupy, tzn przynajmniej ze strony Zwierza, o Tobie przecież nie wiem zbyt dużo. Teraz już więcej. Ale co: miałam się nie odgryźć? Ja, która kłapię na zajeżdżające mi drogę samochody?
...oboje mamy w sobie coś stworkowatego...
Z pozdrowieniami-

Ostatnie pozegnanie...

....postanowilam jeszcze raz, naprawde juz chyba ostatni zmarnowac tu troszke miejsca... nielubie rzeczy niewyjasnionych pozostawiac tak wiec chcialam wyjasnic ze to "wszytkiego naj.." mialo onaczac wszytskiego co w zyciu najpiekniejsze i najlepsze, sadze ze Ci ktorzy choc troszke czasu zmarnowali na czytanie mych slow czy slow ktore cytowalam wiedza co mialam na mysli... aha Penny Lane watpie zebym byla tu czy gdziekolwiek indziej lubiana... no chyba ze ludzie okazuja to uczucia zadajac bol...
...no to jeszcze raz "... zegnam was, niespotkamy sie..." i naprawde zycze wszytskim z calego serca, ktore jeszcze narazie bije, wspanialego obfitujacego w milosc, radosc i szczescie zycia...

PS: "Kamienni ludzie! wy nie wiecie,
Jaka ciezka smierc pustelnika!
Konajacy patrzy na swiat sam jeden na swiecie!
Dlon mu przychylna powiek nie zamyka..."

Samotna

dzieki za wyjasnienie
bardzo ladne naj... tylko cos naglowek lichy :)))
a moze tak na przekor "wszystkim" jeszcze czasami jakis cytat ??? ;)))

zwierz

gits

Inne tematy z forum

Rzetelny adwokat do rozwodu (3 odpowiedzi)

Po 15 latach żona mnie zdradziła. Jeszcze bym był w stanie jej to wybaczyć, ale kompletnie...

Muza musi grać. (2536 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....