Marta - opinia (1) bardzo sprawna, fachowa i serdeczna pomoc:) polecamy:) Marta Wizyta domowa, pediatra dzieciecy (1) Pani Doktor bardzo mila, sympatyczna, na wszystkie pytania odpowiada i... Mama Wojtusia Polecam! (2) Pani doktor ze świetnym podejściem, dokładnie przeprowadza badanie, zbiera... Dorota
Abc (2) Z usług Pani Doktor korzystamy od dawna. Rzetelna i sympatyczna, dokładnie... Marta Takie wizyt domowe to ja rozumiem (1) Najszybszy dojazd do pacjenta. Trafna diagnoza i uśmiechnięta Pani doktor. Do... Władek Wizyta domowa (2) 2óch lekarzy nie wiedzialo co mi jest i leczylo mnie nie na tą chrobę co... Marcin Pełen profesjonalizm (1) Wszystko czego można oczekiwać w ramach wizyty domowej. Pewnie i... Oskar Polecam (1) Szybko, profesjonalnie i przystępnie cenowo. Z czystym sumieniem mogę polecić. Paweł K. Super lekarz (1) Pani doktor przyjechała w ten sam dzień bez jakiegokolwiek problemu. Miała... Monika wspaniały człowiek (1) Dzis odwiedzila nas pani doktor w zasadzie poraz pierwszy i przyznam sie... Beti wspanialy wybor (2) Natychmiastowy przyjazd. Bardzo mila i cierpliwa Pani doktor ze wspanialym... Marta świetny lekarz (1) świetna lekarska cudowne podejście do dzieci,ogromna wiedza i cierpliwość,... matka Swietna Pani doktor,moje córki ja uwielbiaja! (2) Pani Anna jest jednym z niewielu lekarzy,który ma wspaniałe podejście do... Marzena P bardzo sympatycznie (3) Jesteśmy bardzo zadowoleni :) Julka Wyjątkowy Lekarz (1) Za pierwszym razem trafiła do nas Pani Doktor z ubezpieczenia medycznego... rodzice Oskara same plusy (1) błyskawiczny przyjazd , zero pośpiechu przy badaniu, wyczerpujące informacje... Maria CUDOWNY LEKARZ (1) ... co tu dużo pisać. Profesjonalista, świetny specjalista, cudowny człowiek.... Ania Polecam, dokladnie, bez zbednego pospiechu (1) Moge tylko polecac skorzystanie z uslugi Pani doktor.bez zbednego pospiechu,... Piotr SUPER PANI DOKTOR!!!! (1) Niedziela wieczór....w ciągu godziny...Pani doktor jest u mnie! Mój syn... pacjentka