Zdecydowanie polecam! (1) Wspaniały lekarz i bardzo sympatyczny człowiek! Profesjonalne podejście do... Danuta Rakowska dobry okulista (1) Profesjonalne podejście do pacjenta dawno nie spotkałem się z tak... jarek Polecam! (1) Jak najbardziej polecam Panią Doktor - sympatyczna i kompetentna lekarz,... Patrycja
Zdecydowanie polecam (1) Pani doktor zdiagnozowała u mnie chorobę której nie zauważył żaden lekarz... Rafał Nie polecam! (1) Wraz z narzeczonym odwiedziliśmy dr Parulską kilka miesięcy temu. Ja w celu... Ania nie polecam (1) ogromne rozczarowanie, dwa lata wczesniej pani doktor stwierdziala ze mąż ma... kasia Prawidłowa diganoza choroby oczu (1) Pani doktor jest przesympatyczną osobą, do tego zna się na tym co robi! Przed... Kasia Pani Dr jest miła jak dostaje $ (1) Pani Dr jest miła jak dostaje $ w innym wypadku atmosfera już nie staje się... xxx Pani doktor uratowała mój wzrok (1) Miewałam silne, migrenowe bóle głowy, gdy poszłam do pobliskiego okulisty... Magdalena Bardzo dobry specjalista (1) Szczerze polecam. Świetnie wyposażony gabinet a Pani dr jest bardzo dobrą... Aleksandra