Zadowolona i wdzięczna pacjentka (1) Pani doktor jest profesjonalistką, fachowa, dokładna , konkretna a do tego... WIktoria Polecam (1) Chodzę do Pani doktor już od wielu lat. Lecze się endokrynologicznie i... Laura Polecam! (2) Jestem zdziwiona czytając oceny - jestem pacjentką Pani dr i jestem bardzo... pacjenta z Gdyni
Nie polecam!!! (1) Nie polecam nikomu tej lekarki ponieważ przyjmuje pacjentów na ilość a nie na... pacjentka bardzo odradzam (1) Leczenie objawów bez zwracania uwagi na skutki uboczne, zalecanie... gdańszczanka Profesjonalizm (1) Od kiedy trafiłem pod opiekę Pani doktor moje zdrowie i co za tym idzie życie... Mirosław Wawrzyniec ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!! (4) Na wizytę u Pani doktor trafiłam ponieważ mam problem z zajściem w ciążę. Po... Ania Dobry Endo i Gin (1) Dobry Endo i Gin ja Czysłyszałyście o zniżce dla studentek? (1) Leczę się u Pani dr od dłuższego czasu.Pani dr dość ochoczo zabrała się za... dzustynka Kinga - opinia (1) Bardzo sympatyczna Pani doktor! Gabinet czysty i dobrze wyposazony, naprawde... Kinga wieloletnia pacjentka - opinia (1) chodzę do dr butalewicz od paru ładnych lat i wczesniej, gdy nie miałam... wieloletnia pacjentka polecam (1) Pani doktor jest bardzo mila, zeczowo podeszla do mojego problemu, wszystko... Małgorzata