lek. Krystian Paczkowski odradzam,co do reszty bardzo mili

W niedziele złapało mnie przeziębienie ,wiec w poniedziałek z samego rana udałem się do przychodni ,w rejestracji obsługa miła bardzo miła pani powiedziała że mam iść do chyba 204 wiec poszedłem ,tam przyjął mnie doktor zbadał dał receptę i życzył smacznego,pewnie zrobił to popisując się przed młodą kobietą chyba studentką , która u niego była .bez żadnego zwolnienia .widać z twierdził że pracownik fizyczny plus poniedziałek równa się kac mimo że od 11 lat nie miałem alkoholu w ustach ,poszedłem więc do pracy .w pracy oplułem i obsmarkałem wszystko wokół siebie .wieczorem w domu temperatura skoczyła mi do 39ciu ,i z rana udałem się do pracy wyglądając jak trup, tam po dwóch godzinach szef odesłał mnie do domu i dał tydzień urlopu ,szkoda że idzie to z mojego urlopu za co chciałem podziękować panu lek. .życzę mu też takiego urlopu jaki mi zaserwował .i odradzam wizytę u niego ,lepiej od razu wypisać urlop i napić się syropu z cebuli. dla niego pracownik fizyczny w poniedziałek to nie chory człowiek tylko skacowany, który chce wyłudzić zwolnienie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: lek. Krystian Paczkowski odradzam,co do reszty bardzo mili

Muszę się z tym zgodzić- chciałam uzyskać zwolnienie, na kilka dni, we wczesnej ciąży (,która niestety na takim etapie nie mogła być potwierdzona przez lekarza ginekologa. Dodam jeszcze, że oczywiście czekałam na termin u specjalisty, który będzie już prawdopodobnie mógł ciążę potwierdzić - czyli ze swojej strony zrobiłam wszystko, żeby zapewnić bezpieczeństwo swoje oraz swojego dzieciątka.), ponieważ kiepsko się czułam i ledwo dawałam radę w pracy przez np. zawroty głowy i mdłości.
Pan doktor stwierdził, że osłabienie nie jest powodem do zwolnienia, ponieważ wtedy pół populacji poszłoby na L4. Gratulację spostrzegawczości - czytam w wiadomościach, że w Polsce mamy niż demograficzny, a tu nagle pozytywna wiadomość: pół populacji jest w ciąży!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: lek. Krystian Paczkowski odradzam,co do reszty bardzo mili

Co za bzdury Pan wypisuje! Jestem bardzo zadowolona z Pana doktora.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2