lek. med. Dariusz Czerwiński

Chirurdzy Ortopedzi

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472A

Podziękowania (1) 21.10.2010roku dr D.Czerwiński wraz z dr-em M.Laskowskim przeprowadził... Ela Stafin rekonstrukcja ACL (1) Chciałabym bardzo podziękować dr Laskowskiemu i dr Czerwińskiemu za świetnie... Agata rekonstrukcja ACL (1) po raz drugi korzystałem z usług MD Medica, tym razem przeprowadzona została... majkel
Świetny fachowiec (1) Chciałbym wyrazić podziękowanie i wdzięczność dr Czerwińskiemu.Podziwiam Pana... Mateusz J. Oby było więcej takich specjalistów (1) Piszę w imieniu Taty... "Chciałbym z całego serca podziękować Panu Dr.... nika84gd wspanialy lekarz (1) zabieg przeprowadzony 18 11 2009 bezbolesnie przez dr.Laskowskiego i... JANINA Dziękuję i POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Jestem po operacji kolana, wszystko przebiegło bez żadnych komplikacji.... Wiesław doskonaly lekarz (1) mialam b.silne bole w dole plecow,nie moglam sie prostowac, 3 roznych (!)... sylwia Zdecydowanie polecam! (1) Zabieg artroskopii przebiegł bez żadnych problemów. Minęło właśnie około 3-4... K.R. ŚWIETNIE OPERUJĄCY ORTOPEDA!!!!! (1) Pod „nóż” dr Czerwińskiego skierowana zostałam przez prowadzącego... Małgorzata Osak Konstanty - opinia (1) Słowa uznania i podziękowania dla Pana Doktora D.Czerwińskiego za... Konstanty Szczerze polecam (1) Szybko i bezboleśnie przeprowadzony zabieg. Romualda świetny specjalista (1) Szczerze polecam. Szybko i bezboleśnie przeprowadzony zabieg. Trafna diagnoza... Aneta P O L E C A M !!!! (1) Z czystym sumieniem polecam dr Dariusza Czerwińskiego. Zerwałem wiązadła... Andrzej polecam (1) zabieg przeprowadzono profesjonalnie o czym swiadczy to że bardzo szybko... majkel kasia - opinia (1) polecam gorąco dr Czerwińskiego,bardzo sympatyczny i znający się na rzeczy... kasia Kontuzja kolana (1) Jestem po artroskopii kolana wykonanej przez Dr Czerwińskiego, któremu jestem... K.J. M.C. - opinia (1) Doktor Czerwiński operował mi kolano kilka miesięcy temu i z efektów jestem... M.C. Polecam. (1) Lekarz znający sie na rzeczy, z naprawdę dobrym podejściem do pacjenta,... B.Sz.