Idealny dermatolog pod każdym względem (1) U Pani Markiewicz wykonuję peelingi chemiczne już od dobrych paru lat. Za... Marta Polecam (1) Polecam Patryk Polecam!!! (1) Polecam!!! Aneri
Profesjonalistka- polecam bez wahania. (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od ponad 10 lat. Korzystałam zarówno z zabiegów... e.m. Gorąco polecam!! (1) Lekarka naprawdę z powołaniem!! Wizyta przebiega w super atmosferze, bez... Monika Profesjonalizm (1) Zabiegi u pani doktor to czysta... KT Kompetentny lekarz i miły człowiek (1) Jesten stałą klientką od ok. pól roku. I jestem bardzo zadowolona z poziomu... Renata Profesjonalna (1) Jestem wieloletnią zadowoloną klientką Pani Doktor. Razem przeszłyśmy od... Justyna Wyjątkowo kompetentna i życzliwa ! (1) Panią doktor zanam od dawna, jeszcze z czasów kiedy przyjmowala pacjentów w... stenian@o2.pl Polecam (1) Polecam Panią Doktor! Nie chcę powtarzać za poprzednikami, ale rzeczywiście... piotr Serdecznie polecam (1) Bardzo miła pani doktor, przyjazna, służy radą i pomocą, skupia się na... aretzki najlepszy lekarz jakiego poznałam ! (1) Pani doktor jest genialna, myśli i wypowida się z prędkością światła, widać,... Marysia z Gdyni cena za wizyte (2) ile pani doktor bierzez za wizyte?? Gosia Gosia Polecam Wszystkim! (1) Pani Doktor jest świetna :)) Leczyłam u niej trądzik przez kilka lat-... Paulina Woźniak a - opinia (1) Korzystam w miarę potrzeb z zabiegów dermatologicznych w gabinecie dr... a profesjonalistka (1) polecam korzystanie z porad i leczenia pani doktor, jest bardzo rzeczowa i... zadowolona klientka jestem baaaaaaaardzo zadowolona :)) (1) Pani doktor przemiła i przesympatyczna a do tego rzeczowa , świetnie służy... goniaa Super efekty w leczeniu trądziku! (1) Leczę się u p.dr już prawie 2 lata,głównie chodzę na zabiegi kwasem... Ania Ś. bogumiła łącka - opinia (1) pani dr Markiewicz jest nadzwyczaj miłą osobą, bardzo profesjonalnie i... bogumiła łącka