Alicja z Gdyni - opinia (2) Serdecznie polecam dr T. Nowaka. Myłam u niego w Spółdzielni Lekarskiej w... Alicja z Gdyni Badanie EUS guza trzustki - polecam!!! (2) Pan Doktor Nowak wykonywał badanie EUS u mojej mamy, u której stwierdzono... Maciek Jelito drażliwe (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Szczegółowo przeprowadzony wywiad... Honorata
Wizyta - konsultacja (1) Wizyta była była bardzo rzeczowa. Otrzymałam komplet informacji i dalsze... Zbyszek R. Szczerze polecam pana doktora. (1) Wizytę u pana Doktora uważam za bardzo udaną. Było to moje pierwsze spotkanie... Bogdan Gastroskopia (1) Wspaniały, dokładny i cierpliwy lekarz z poczuciem humoru, dzieki czemu... Magdalena Dobry lekarz gastrolog (1) Świetny lekarz, cierpliwy, spokojny i doświadczony. Mimo iż jestem osobą,... Roman Badajcie się! (1) Miałam wykonywana kolonoskopie jak i gastroskopię u dr Tomasza, jestem bardzo... Monika Z całego serca polecam wizytę u tego gastrologa (1) Wizyta rozpoczęła się punktualnie i przebiegła w bardzo sympatycznej... pacjentka Dobry gastrolog (1) Lekarz z powołania! Byłam u wielu gastrologów, ale jeszcze nigdy nie trafiłam... Pacjentka Bardzo polecam (1) Lekarz bardzo dobry w kontakcie z pacjentem, miły, uważny. Polecam go zawsze... Pacjentka Kolonoskopia (1) Przeszedłem u Doktora zabieg kolonoskopii w Luxmedzie w Gdańsku na Morenie.... Robert Zdecydowanie polecam (1) W zeszłym tygodniu Pan doktor Nowak wykonywał u mnie gastroskopię i... Zbigniew R Badanie endoskopowe (1) Jeśli gastroskopia, to tylko u Pana Doktora. Dość nieprzyjemne badanie, w... Agnieszka K. Bóle żołądka - gastroskopia (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Wyjaśnia dogłębnie problem . Świetny... Hubert K. Mogę naprawde polecić (1) Polecam, doktor dokładnie analizuje wyniki badan a co najważniejsze słucha co... Janusz Problem z refluksem przełykowym (1) Byłem u Doktora na gastroskopii i z wizytą w Swissmedzie w Pruszczu. Diagnoza... Zbyszek EUS przełyku (1) Byłem u Pana Doktora na konsultacji z powodu wykrycia w gastroskopii guzka... Pacjent badania endoskopowe (1) W zeszłym tygodniu Pan doktor wykonywał u mnie gastroskopię i kolonoskopię.... Robert Badania endoskopowe (1) Miałem robioną kolonoskopie i gastroskopię u dr Tomasz Nowaka. Zarówno Pan... Barbara