Jaroslaw - ocena (1) Profesjonalizm i kultura osobista. To cechy wyróżniające Pana Doktora Grzegorza. Jaroslaw Violetta W. - opinia (1) Profesjonalizm,empatia i cierpliwość to cech tego świetnego stomatologa... Violetta W. Paweł - opinia (1) Tragiczna kultura osobista lekarza ( a raczej jej brak) i podejście do... Paweł
Ósemka bez bólu - da się? Da się! (1) W skrócie - ósemka usunięta kompletnie bezboleśnie, szybko i w miłej... Bartosz J. Wow (1) Bezboleśnie i szybko. naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem. Mozna śmiało... Dorota Zdecydowanie godny polecenia (1) Musiałem usunąć ósemkę. W moim przypadku zabieg był dość skomplikowany i inny... Maciej B Rwanie 8mki (1) Rewelacja, zabieg trwał może 20 min, bezboleśnie i konkretnie. Prawdziwy... Piotr Najlepszy w swoim fachu! (1) Najlepszy dentysta u jakiego byłam. Specyficzne poczucie humoru które sprawie... MAGDALENA fachowo i sprawnie (1) Przyszłam z polecenia i rekomendacja się potwierdziła!;) Będziemy wracać. marta Prawdziwy magik (1) Nie wiem jak to działa, podejście do pacjenta i poczucie humoru są bardzo... zu super (1) bardzo dobry lekarz, pomógł mi w wszystkimi problemami zęby pweny i wie co... john Świetny (1) wszystko poszło śpiewająco. sprawnie, szybko i co najważniejsze bezboleśnie dorota mega! (1) Polecam Pana Doktora! Wyrywałam u niego 2 zęby (szóstkę i ósemkę), za każdym... Asia DZIĘKUJĘ ZA BEZBOLESNE I SZYBKIE USUNIĘCIE ÓSEMKI (1) Świetny specjalista. Polecam, zwłaszcza tym, którzy dostają ataku paniki... DONATA WEJHEROWO Piotr - opinia (1) Doktor Grzegorz wraz z Panią Gosią są cudotwórcami. Nie jest lekarzem. Jest... Piotr Slawekk - opinia (1) Rwanie dwoch zebow. Bardzo profesjonalne podejscie do usuniecia zeba i do... Slawekk Najlepszy stomatolog! (1) Krótko, zwięźle i na temat: dr Rzemieniuk to najlepszy specjalista w swoim... M.