lekarz dla którego pacjent to "przeszkoda" w pracy

Temat dostępny też na forum: Ginekolog, dr n. med. G. Szymczyk
Stanowczo odradzam wizyt u dr Grzegorza Szymczyka (przynajmniej w ramach usług świadczonych przez Medicover). Diagnozę oparł tylko na jednym zdaniu opisującym moje dolegliwości. Mimo dwukrotnej prośby, postanowił nie marnować czasu na przeprowadzenie badania na fotelu. Wizyta trwała tylko 2 minuty, a jechałam na nią specjalnie do Gdyni, z Gdańska. Do tego dodam, że nie było żadnej kolejki, wręcz zostałam przyjęta 10 minut przed czasem, bo nikogo nie było. Takie zachowanie tłumaczę lenistwem, bądź olewactwem. Równie dobrze mogłam sobie wyszukać w internecie co mi dolega. Stanowczo odradzam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Decyzję o konieczności (lub nie) ginekologicznego badania dwuręcznego czy jakiegokolwiek innego lekarz podejmuje na podstawie wywiadu medycznego i obrazu klinicznego, a nie na podstawie liczby kilometrów przebytych przez pacjenta w drodze na wizytę. Nie ma na to również wpływu ani liczba pacjentów w poczekalni, ani wiedza pacjenta zasięgnięta z internetu, ani roszczeniowe zachowanie się pacjenta wobec specjalisty.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie zgadzam się z tą opinią .Po za tym jestem nową pacjentką tego lekarza i uważam że ten Lekarz to prawdziwe złoto.Podejście do pacjenta pełen profesjonalizm a wiedzę na temat ginekologi posiada przeogromną.Polecam tego lekarza wszystkim panią z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Dobry ginekolog! (173 odpowiedzi)

Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny. ;)