lekkie krwawienie 2 miesiace po porodzie-co to???

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
jak w opisie nie wiem czy to już miesiączka??ktoś tak miał?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: lekkie krwawienie 2 miesiace po porodzie-co to???

może jeszcze połóg coś tam się jeszcze oczyszcza chyba,ze nie karmisz piersią to moze i miesiączka.jak nie byłaś jeszcze na wizycie kontrolnej to się możesz zpytac lekarza ale raczej jeszcze jakies resztki połogu bo różnie on moze trwac:)

moja cora ma 10 m-cy i tez mam plamienia. trwaly 3 m-ce i miesiac przerwy byl, teraz zaczelo sie na nowo. bylam z tym u "jina", kazal zrobic prolaktyne i wyszla ok. wiec nie wiem o co moze chodzic.
podlaczam sie dlatego pod posta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak karmie piersią wiec to pewnie faktycznie jeszcze połóg-tylko ze juz przez jakiś czas nic nie krwawiło wiec myślałam ze już koniec,a na kontroli byłam po 6 tyg od urodzenia i wszystko było oki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja miesiaczke dostałam po dwóch miesiącach a dodam że karmiłam.

po 6 tygodniach konczy sie polog i to byla prawdopodobnie pierwsza @. chyba ze karmisz piersia, to mogl to byc cykl bezowulacyjny i raczej czyszczenie macicy

może się przesiliłaś, ja miałam plamienie wieczorem po chrzcie syna (karmiłam piersią), ale w piątek miałam egzamin, przeprowadzka do nowego domu a sobota przygotowania, niedziela latanie wokół stołu prawie 30 gości, ale w poniedziałek już było wszystko ok, okres pomimo karmienia systematycznego dostałam w 6 miesiącu po porodzie, 28 dni później kolejny jak w zegarku, a trzeciego już nie było:) czekam teraz na 4 czerwca na małą księżniczkę:) pozdrawiam

Ja tak mialam ,a po jakims tygodniu od takiego krwawienia\plamienia dostalam okres.
Jak okres przyjdzie to bedziesz wiedziala ze to to wszczegolnie po porodzie-jest mega;)

U mnie okres pojawił się po 10 tygodniach od porodu, więc nie jest wykluczone, że u Ciebie mogła to być miesiączka.
A piersią karmiłam 18 miesięcy. :)

Inne tematy z forum

pomóżcie-pomysł na własny biznes (104 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...