leniwy lekarz

Temat dostępny też na forum: Przychodnia Aksamitna
W nagłych przypadkach w czasie weekendu 03.08.2011 lekarz nie ma chęci przyjechać do pacjenta, który dostał ataku dyskopatii i nie może się nawet przesunąć w poziomie. Prośby o przyjazd i jakiś zastrzyk nie dają skutku. "proszę sobie kupić coś przeciwbólowego" to jedyna jego i pielęgniarek rada. Dopiero wezwanie lekarza prywatnie i zastrzyk przyniosły jaka taką ulgę ( koszt 230 zł). Więc pytam za co ja płacę składkę zdrowotną? Za co lekarz bierze kasę co miesiąc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: leniwy lekarz

Na to pytanie niestety nie doczekamy się odpowiedzi. Polska służba zdrowia to temat rzeka.

W przychodni Aksamitna nigdy nie miałam problemów z dostaniem się do lekarza. Do czasu. Jakiś czas temu byłam tam zapisana. Z lekarzem pierwszego kontaktu problemów nie było, jednak nie zostałam przyjęta do ginekologa (przyjmował na I pietrze). Pani doktor stwierdziła, że mnie nie przyjmie ponieważ mój stały meldunek jest w innym województwie. Moje tłumaczenia, że mieszkam w Gdańsku, jestem zapisana do tej przychodni od dłuższego czasu, jestem ubezpieczona a składki są odprowadzane do pomorskiej kasy chorych na nic się zdały. Wystawiono mnie za drzwi.
Później życie tak mną pokierowało, że na 3 miesiące wyprowadziłam się do innego województwa i tam zapisałam się do przychodni, by pilnie dostać się do lekarza. Po 3 m-cach do Gdańska wróciłam. Z zapaleniem oskrzeli trafiłam do przychodni Aksamitna, ponownie chciałam się do niej zapisać - nie pozwolono mi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Marina Bay Gdynia (11 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie w samym centrum Gdyni, tuż przy Skwerze Kościuszki. To jedna z najbardziej...

Kamienna Grobla (4 odpowiedzi)

Planowana zabudowa będzie znajdowała się bezpośrednio przy nabrzeżu Motławy. To unikatowa...

Scala (144 odpowiedzi)

Apartamenty Scala ze względu na swoją lokalizację umożliwiają życie w centrum miejskich wydarzeń,...