lepiej nie

Temat dostępny też na forum: Żłobek A-Kuku
Synek uczęszczał 3 miesiące (na szczęście udało nam się znaleźć miejsce w innej placówce) i przez cały ten czas Panie opiekunki ani razu się do nas i do dziecka w naszej obecności nie uśmiechnęły. Odbiór dziecka od rodziców bez chęci i zainteresowania, mały zawsze błąkał się samotnie po sali. Miałam wrażenie że w żłobku się strasznie wynudził, bo w domu rozpierała go energia. Niestety żłobek przyjmował również dzieci chore, zasmarkane, kaszlące, nie informował o przypadkach chorób zakaźnych (o tym, że dziecko z grupy synka przechodzi ospę dowiedziałam się od mamy dziecka przypadkiem). Rotawirus na porządku dziennym, biegunkę mieliśmy przez ten okres 4 razy. Wnętrze żłobka ładne i nowe, ale co z tego....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie mogę zgodzić się z tą opinią, wiadomo jak, w każdym żłobku zdarzają się choroby zakaźne, takie możemy złapać, chociażby na placu zabaw, ale kiedy tylko jakieś dziecko miało rotawirus czy ospę to ZAWSZE dostawałam informację, że był przypadek zachorowania i informacje o dezynfekcji placówki. Jeżeli chodzi o panie to, również się nie zgodzę, bo uśmiechu im akurat nie brakuje, oczywiście też miałam jakieś swoje zastrzeżenia, ale nie zauważyłam, żeby moje dziecko było zaniedbane, ta ocena wygląda na bardzo nieładną zagrywkę konkurencji..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...